RTÜK, Çocuklar Duymasın'da FETO'nun kitabının gösterilmesiyle ilgili Kanal D'ye 562 bin lira para cezası uyguladı.
Türkiye Suriye ve Irakla ilgili düşüncelerini ve tavrını uzun süredir dile getirmekte. Ankara Bağdattaki Maliki yönetiminin mezhepçi yaklaşımının Irakı nasıl bir geleceğe sürü
İstanbulda 13 yaşındaki Hakan, bilgisayarın başında ölü bulundu. Ekranda şiddet içerikli Metin2 oyunu açıktı ve Hakanın boğazında 2 kez dolanmış bir sargı bezi vardı. Savcı ö
15 Temmuz darbe girişiminin devamı ve ikinci Gezi kalkışması planlamalarının yapıldığı, Büyükada toplantısının içeriğine ilişkin çarpıcı bilgilere ulaşıldı. Büyükada'da yer
Ardahanda geçtiğimiz Nisan ayında Rus General Vasiliy Geymana ait olduğu iddia edilen mezarın bulunduğu inşaat alanında belirsizlik sürüyor. Mezarın bulunduğu alanın sahibi Fahrettin
Almanya hükümeti tarafından NSU mağdurlarıyla ilgilenmesi için ombudsman olarak görevlendirilen John, NSU cinayetlerine ilişkin birçok şeyin hala aydınlatılmadığını söyledi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevden ayrılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.
Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye, Kuveyt Emiri es-Sabah'a, İsrail'in Kudüs'e yönelik uygulamaları ve kentteki genel durumla ilgili bir mektup gönderdi.
AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, emekliye ayrılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevinden ayrılmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Mehmet Görmez'in Diyanet İşleri Başkanlığı görevinden ayrılmasıyla ilgili kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün Twitter hesabından yaptığı paylaşıma tepki y
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu memur zammı görüşmeleri ile ilgili tarih verdi.
ASELSAN ve HAVELSAN iş ortaklığı gemi sistemleri ile ilgili olarak 37,6 milyon avro tutarında sözleşme imzaladı.
Suudi Arabistan yönetiminin, İran'ı, Ocak 2016'da ülkedeki Suudi Arabistan misyonlarına düzenlenen saldırılarla ilgili yürütülen soruşturmayı ertelemekle suçladığı bildirildi.
MİT TIRlarının iddianamesinde Teröristbaşı Fetullah Gülenin 15 Temmuzdan 7 ay önce TIR operasyonlarını ima ederek örgüte şifreli mesajlar verdiği bilgisi yer aldı.
Çocuklar Duymasın'da gösterilen bir kitaplıkta yer alan FETÖ'nün yurt dışındaki okullarını anlatan Barış Köprüleri isimli kitap tartışmaya neden oldu. Sosyal medyada tepki çeken kita