Terörle mücadelede ABD'deki gibi 'wanted' dönemi başladı. Terör suçunun aydınlatılmasına yardımcı olana ödül verilecek.
Diyarbakır'da PKK'nın öldürdüğü 13 yaşındaki Fırat Sımpil için PKK yanlısı İnsan Hakları Derneği, ironik bir paylaşımda bulunarak 'katilin bulunması' çağrısında bulundu. Dernek
İki dünya savaşında milyonlarca insanı yerinden edilen Avrupa, kendi tarihini çabuk unuttu. Çaresiz mültecileri denizde ve karada ölüme terkeden AB, vahşetin baş faili oldu. Batı'nın uta
Avustralya’da yapımına kısa süre içinde başlanacak bir cami için sokağa çıkan ırkçı gruplar olay çıkardı. Irkçılık karşıtlarıyla kavgaya tutuşan grubu polis güçlükle engelle
Türkiye, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta iki hafta önce meydana gelen bombalı saldırının sorumlusu olarak yakalanan kişinin kimliğine ilişkin, Tayland makamlarından bilgi istedi.
Doğu'daki cezaevleri dolunca yer açmak için 100'e yakın PKK'lı özel uçakla Trabzon'a götürülerek şehir ve çevresindeki cezaevlerine konuldu.
Kültür ve Turizm Bakanı olan Yalçın Topçu, Ayasofya'nın yeniden cami olarak açılıp açılamayacağına ilişkin işlemler yürüttüğünü söyledi.
İtalyan enerji devi ENI, Mısır karasularında dünyanın en büyük doğalgaz yataklarından birinin keşfedildiğini açıkladı.
Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK'nın polis aracına düzenlediği saldırıda 1 polis şehit oldu, 4 polis de yaralandı. Diyarbakır'daki bombalı ve silahlı saldırılarda da 2 polis şehit old
Yunanistan’ın Kos adasına kaçarken Bodrum kıyılarında botu batan Suriyeli muhacirlerin yolu ‘beach club’ deki yoga seansıyla kesişmiş.
63. Hükümet’in Bakanlar Kurulu; yapacağı ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirecek, ardından TBMM’de TSK’nın Irak ve Suriye’ye yönelik sınır ötesi operasyon yapmasını �
Yemen'in Taiz kentinde Cumhurbaşkanı Hadi yanlısı güçler ile İran destekli Şii Husiler arasında çıkan çatışmada 26 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.
Kandil-Brüksel hattındaki "Biz IŞİD ile savaşıyoruz, Türkiye izin vermiyor" algısı oluştumaya çalışan "Özerklik" oyunu deşifre oldu.
Muş'ta yük treninin geçişi sırasında bomba patlatılması sonucu tren ağır hasar görürken üç kişi yaralandı
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta çöp krizini protesto etmek için toplanan binlerce kişi, yetkililere "taleplerine yanıt vermeleri için" üç gün süre verip gösterileri sonlandırdı.