Güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler arasında dün bir teröristin etkisiz hale getirildiği çatışma sonrası seri numarası silinmiş bir AT-4 tanksavar silahı
Askerleri toplu olarak zehirleyen firmayla anlaşma feshedildi, sorumlular yargılanacak. Manisa Valisi son bilgileri aktardı.
ODTÜ Teknokent'te hizmet veren bir firmanın geliştirdiği uygulamayla vatandaşlar internet üzerinden ücretsiz olarak binalarının depreme karşı risk değerlendirmesini yapabilecek.
Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Bozoğlan,"Mültecilerin beyin gücünden çift taraflı olarak yararın sağlanması ve beyin göçüne engel olunması hususunda diploma denkliklerindeki sorunlar �
Katar Dışişleri Bakanı el Sani, kendilerine yaptırım uygulayan ülkelerle ilgili, "Bu ülkelerin ne istediği belli değil, yapılanlar Katar'ın yanlış bir şeye yönelik politikasını deği
Manisa'da askerlerin zehirlenmesine neden olan firmanın 21 çalışanı gözaltına alındı.
Manisa'ya gelen Milli Savunma Bakanı Işık, zehirlenen askerlerle ilgili ayrıntılı bilgileri basın mensuplarıyla paylaştı.
UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan, "Dünya Kenti", "Medeniyetler Beşiği", Anadolu topraklarındaki ilk Türk camisi olduğu belirtilen "Ebul Menucehr Camisi", "Amenaprgiç Kilisesi", "Ani "ni
Gazzeliler, Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn ve Mısır tarafından terör listesine alınan Katar merkezli iki hayır kurumuna destek vermek için gösteri düzenledi.
Halk Özel Harekatı Derneği üyesi bir grup, Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn, Mısır ve Yemen'in diplomatik ilişkilerini kestiği Katar'a, destek eylemi gerçekleştirdi.
Başbakan Yıldırım, 2 yıl önce vefat eden 9'uncu Cumhurbaşkanı Demirel'in, demokratik mücadelesi ve meşru siyaset yolundaki ısrarı ile Türk siyasi hayatının en önemli isimlerinden biri
Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında meydana gelen patlamada 2 asker şehit olurken, 7 asker yaralandı. Son dakika bilgilerine göre, çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildi.
Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, Vatikan'ı ziyaret eden Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüştü.
Türkiye'den Rusya Federasyonu'na yılın 5 aylık döneminde 2 bin 409 ton kiraz ihraç edilerek 5 milyon doları aşkın gelir elde edildi.
BM Irak İnsani İşler Koordinatörü Grande, "Bölgede 150 ila 200 bin sivilin mahsur kaldığını sanıyoruz. Temiz su ve yiyeceğin bulunmadığı bölgedekiler çaresiz durumda." dedi.