AK Parti’li siyasetçilerin artık referandum kampanyası için Almanya’ya gitmeyecek olmaları Berlin’de tabii ki memnuniyetle karşılandı. Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’e gör
Gerçekten de zekât, o bazılarının zannettiği gibi, gönüllü bir iane ve sadaka değildir. Kurumlaşmış olması gereken bir devlet görevidir.
Bakan Yılmaz: 'YGS'ye geç kalanlarla ilgili yeniden bir değerlendirme yapılabilir.' diye konuştu.
ABD ve müttefiklerinin Musul ve Rakka'ya yönelik saldırılarında çok sayıda sivil hayatını kaybediyor.
FET֒nün mahrem imamları için düzenlenen iddianamede örgütün en gizli yapısı deşifre oldu. Bir şüpheli, Akıncı Üssü ‘müdürü’ fizik öğretmeni Murat Kara’nın koordinesindeki t
BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Irak Temsilcisi Geddo, IŞİD’in kaçmak isteyenleri zorla engellediği Musul’un batısında 600 bin sivilin mahsur kaldığını duyurdu.
İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Saldırıyı, 52 yaşındaki Halid Mesut isimli İngiliz vatandaşının gerçekleştirdiği açıklandı.
Sosyal medyada paylaşılan ve HDP'nin referandumda evet diyeceği iddia edilen bir görselin çarpıtma olduğu ortaya çıktı.
İngiliz Financial Times, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakip olabilecek tek lider olduğunu yazdı.
Rusya Parlamentosunun alt kanadı Duma'nın eski milletvekili Voronenkov, Kiev'in merkezindeki bir otele girerken uğradığı silahlı saldırıda öldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan "16 Nisan'dan sonra Parlamentomuz idam ile ilgili kararı olumlu verir bana gelirse ben bunu onaylarım. Başı okşanacak çok yetimlerimiz var. Daha dökülecek çok terimiz
Mısır'ın Sina Yarımadası'nda düzenlenen bombalı saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Aleksandr Botsan Harçenko, Kırım ile Türkiye arasındaki feribot seferlerinin yeniden başlatılabileceğine dair sinyaller aldıklarını söyledi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan, FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığına ilişkin mahrem yapılanması ve örgüt üyesi Hava Kuvvetleri Komutanlığı personeli hakkında "Mahr
Rusya'nın Ankara Maslahatgüzarı, Afrin'e üs iddiaları üzerine Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.