Batı Şeria İslam-Hristiyan Komisyonu Üyesi papaz Musellem, İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine karşı mücadelenin devam etmesi ve sivil itaatsizlik başlatılması çağr�
Gıda Bakanı Fakıbaba'nın gündeme yeniden taşıdığı 'açık büfe' israfına ilişkin olarak akademisyenlerden de destek geliyor. Açık büfelere karşı çıkan Prof. Dr. Orhan Kural, yaşad
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cubeyr, Katar'ın hac meselesini siyasileştirdiğini iddia ederek, Katarlı hacıları memnuniyetle ağırlayacaklarını ifade etti.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, ABD'nin DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk'ün, değerlendirmelerine yönelik açıklama yaptı.
Amerikan yargısı tarafından rehin alınan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla hakkında mahkemeden yumuşama sinyali geldi. Mahkeme, Atilla'ya yeniden kefalet başvurusu yapmasını önerdi
Mescid-i Aksa'da yaşanan İsrail işgaline karşı İstanbul Yenikapı Meydanı'nda 'Büyük Kudüs' buluşması gerçekleştiriliyor. Mitinge, Saadet Partisi ve çok sayıda STK katılıyor.
FETÖ lideri Fetullah Gülen, örgüt militanlarına seslendiği konuşmasında 27 Mayıs ve 12 Mart darbesini yapanlara övgüler yağdırdı.
Türkiye’ye karşı PKK’yı silahlandıran ve terör örgütüne yalnızca son bir ayda 800 TIR dolusu mühimmat gönderen ABD, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı bir cephe de İdlib’de açacak.
HDP parti sözcüsü Osman Baydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.
İsrail polisi korumasında yaklaşık 200 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi. İsrail polisi, Mescid-i Aksa İmar Komisyonu görevlisi bir kişiyi gözaltına aldı.
Yenikapı Meydanında Büyük Kudüs Mitinginde on binlerce insan Akşam Namazını topluca eda edecek.
Moskova yönetimi, Suriye’nin yeniden imarı için Rusya Müslümanlarına yüzünü döndü, bunun için Müslüman özerk yönetimlerdeki liderleri kullanıyor. Bağış yapmak istemeyen Müslüman
Konya’da evinin bahçesinde 300 kök Hint keneviri yetiştirirken polis ekiplerince yakalanan kadın, bitkilerin esrar maddesi olduğunu bilmediğini iddia etti.
MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Mescid-i Aksa, Müslümanlarındır. Bizler, MÜSİAD camiası olarak özellikle Kudüs'ü bundan sonra daha fazla ziyaret edeceğiz." dedi.
Son genel seçimlerden sonra farklı bir siyasi atmosfere giren Pakistan yolsuzluk iddialarıyla Başbakanı görevden uzaklaştırırken, Navaz Şerif’in mecliste hala çoğunluğu elinde tutan ikti