Irak Türkmen Cephesi'nin Bulava köyü büro sorumlusu ve ailesinin bulunduğu araca düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişinin yaralandığı bildirildi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı harekâtı”na katılan Muhalifler bölgede ç
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, "(İsrail'de gözaltına alınan Türk akademisyen) Gözaltına alınan vatandaşımızdan hangi koşullarda alındığı belirsiz bazı ifadelere dayanıla
Afrin şehidi Musa Özalkan'a, 2009 yılında karıştığı bir kaza nedeniyle haciz işlemi başlatan avukat Emine Gün’ün bürosu saldırıya uğradı.
Fransa’da peçeli kadınların haklarını savunan Cezayirli iş adamı Raşid Nekkaz, Tunus makamlarının ülkeye girişini engellediğini ve kendisini Cezayir’e göndermelerini istemesine rağmen
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), İdlib’de çatıştıkları yüzlerce DEAŞ teröristinin aileleriyle birlikte kendilerine teslim olduğunu açıkladı.
Barzani'nin partisi KDP'nin milletvekilleri Afrin'e gidip Zeytin Dalı Harekatı'na karşı PYD/PKK'lı teröristlere destek mesajı verdi.
İsrail'de yayın yapan Jerusalem Post gazetesinde çıkan yazıda, İsrail ile İran arasında açık bir savaşın başladığı ifade edildi.
SuperHaber yazarı ve güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20 milyonluk Vietnam'ın, 200 milyonluk Amerika'ya kök söktürdüğünü belirten MHP Lideri, Türkiye'nin bunun 5 katını yapabileceğini söyledi.
Alman Bayerischer Rundfunk haber sitesi, Alman savunma şirketi Rheinmetall ile Türk firma arasında tank modernizasyonunun sağlanması için anlaşma yapıldığını iddia etti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Çiftçi kardeşlerimiz, çoban kardeşlerimiz olmasa biz açız. Bu, milli bir olay arkadaşlar. Silah kadar önemli. Barış zamanında
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Pentagon'un 2019 bütçesinde, SDG adını kullanan terör örgütü PYD/PKK'ya eğit-donat için 300, örgüte kurdurulan sınır güvenlik gücü için de
Afrin'de şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akpınar'ın annesine ev alınması vasiyeti bir iş adamı tarafından gerçekleştirilecek.
Milli Muharip Uçak (MMU) Projesi'nin ön tasarım sürecinde görev alacak ekiplerin oluşturulması için adeta mühendis seferberliği yaşanıyor.