İkinci Dünya Savaşı'nda Yahudileri Avrupa'dan söküp atmak için çılgına döndüler. Yaktılar, sürdüler, kamplarda topladılar… Tutup vagonlara doldurup sürgün ettiler. Sonra bir ortak
Son günlerde bu köşede, kriz halinde bulunduğumuz Almanya ve Hollanda’ya dair üç yazı yazdım; onların Türkiye aleyhindeki saçma sapan tavırlarını, Müslümanlarla didişme meraklarını
Libya açıklarında tamamı Türk olan 13 kişilik mürettebattan ikisinin gemide birlikte çalışan Zonguldaklı kardeşler Cevceddin ve Celaledin Tunca olduğu ortaya çıktı
Ankara'da devam eden Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 55 kişiden 42'si tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım’a “Birlikte bir yemek yiyelim” daveti yapan Hollanda lideri Rutte’ye sert çıktı, “Biz de öyle bir başbakan yok” dedi. Başörtüsü yasağın
Rotterdam Belediye Başkanı Aboutaleb, Hollanda polisinin Türk göstericilere uyguladığı şiddeti protesto etmeyi amaçlayan gösteriye izin verdi.
Eski Bursa Valisi Harput'un da aralarında bulunduğu FETÖ tutuklularının örgüt adına topladıkları himmet makbuzları iddianameye girdi.
Kocaeli'de FETÖ/PDY'nin kriptolu haberleşme programı ByLock'u kullandığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan eski emniyet müdürü, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Başbakan Binali Yıldırım’ın Hollandalı mevkidaşı Mark Rutte’nin kendisinden telefonda Rotterdam’daki kriz nedeniyle özür dilediğini açıklamasının ardından Amsterdam da bir açıklam
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, CHP Antalya Milletvekili Baykal'ın Trabzon'da yaptığı açıklamayla ilgili "Kabul edilemez bir sözdür. Doğrudan doğruya dinin siyasete alet edilmesidir, ina
Hollanda'daki seçim sonuçlarını değerlendiren Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Avrupa o eski günlere gidiyor" dedi.
Genelkurmay'ın, Org. Hulusi Akar'ın talimatıyla “Kemalist askerlerin kalkışma hazırlığı” iddiaları üzerine adli ve idari soruşturma başlattığı iddia edildi.
Fransa'nın güneyindeki bir okulda saldırı gerçekleştiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.
Merkel, Hollanda'daki seçimleri Başbakan Mark Rutte'nin liderliğindeki merkez sağ partisi VVD'nin kazanmasını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.
Çarşamba günü Almanya Maliye Bakanlığı'na gönderilen bombalı paketin üzerinden Yunanistan ana muhalefet liderinin adresinin yazdığı ortaya çıktı.