ABD'nin, İsrail'in Gazze'de orantısız güç kullanımı nedeniyle 18 Filistinin hayatını kaybettiği şiddet olaylarına ilişkin bağımsız ve şeffaf bir soruşturma yürütülmesini isteyen B
Pasaport ve sürücü belgeleri nüfus müdürlüklerinden verilmeye başlanmasıyla yeni dönem resmen başladı. Yeni kimlik için 18,50 TL, pasaport için 108 TL, sürücü belgesi için ise 134 TL
AB'nin mali denetim kurumu, Türkiye'deki muhataplarının görevlerinden alındığını savunarak Türkiye'ye hibelerin kesilmesini istedi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'ne (OPCW) Moskova’ya karşı kurgulanan ‘Skripal vakası’ ile ilgili 13 sorudan oluşan bir liste gönderdi.
İYİ Parti 1'inci Olağanüstü Kurultayı'nda tek aday ile girilen genel başkanlık seçimlerinde, partinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener, yeniden genel başkanlığ
Tunceli Merkez’de, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda biri arananlar gri listede yer alan 3 terörist etkisiz hale getirildi.
Tunceli'de etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin 300 bin TL ödüllü Gri listede aranan sözde Pülümür Gücü Sorumlusu Delila kod adlı Zeynep Miran olduğu belirlendi.
Türkiye'nin Afrin operasyonu sonrası hem Türkiye'de hem de uluslararası kamuoyun bu sorunun cevabını merak ediyor. Yeni hedef Münbiç mi, Kandil mi, Sincar mı yoksa Fırat'ın doğusu mu? Soru
Çiftlik Bank ile ilgili skandallara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de üyelere ‘Çiftlik Bank tipi vurgunlara erken uyarı’ sistemi başlıklı bir mesaj atıldı.
ASELSAN'ın Uzaktan Komutalı Silah Sistemi ailesinin son model üyesi, yerli üretim NEFER, soğukta testleri geçti ve tam not aldı.
Esed rejimi ve destekçilerinin hava saldırılarını sürdürdüğü İdlib'de binlerce sivil, saldırıların durdurulması için gösteri yaptı. Gösteriler sırasında Türkiye'nin gözlem nokta
Diriliş Postası yazarı Yücel Oğurlu lise girişleri için yapılacak yeni sınav sistemindeki aksaklıkları köşesinde değerlendirdi.
'İran ve müttefikleri bu senaryoyu destekliyor çünkü Yemen'deki savaşın Suudi Arabistan ve BAE'nin gücünü emen bir kara delik olduğunu düşünüyorlar.'
Boğaziçi üniversitesi resmi bilgilendirme mail sisteminden öğrencilere 'Baskıcı ortam devam ettiği sürece ders verilmesi mümkün değildir' maili atıldı daha ikinci bir maille 'özür dil
Haber Türk yazarı Murat Bardakçı İstiklal Marşı ile ilgili beste tartışmaları yaşanırken tarihte 2 defa da güftesinin değiştirilmeye çalışıldığını yazdı.