ABD Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan'a tankları da içeren 1 milyar 150 milyon dolar tutarında silah satışını onayladı.
"Adil olmayan bir şekilde yargılandım. Kendimi savunmama izin verilmedi. Bir avukatı bile tayin edemedim. Duruşma sırasında yargıç sürekli benim değerlerime hakaret etti. Bana ‘3 suçun va
ABD’de yaşayan kimi Müslümanlar bütün dünyada olup bitenleri gözlüyor ve ortak bir ruhun geliştirilmesi için çaba harcıyorlar. Modern zamanların İslami düşüncesini zenginleştiren ba
Bursa'da yaşayan kişinin, terör örgütü PKK'nın güvenlik güçlerine saldırısı ve şehit haberlerinin gelmesinin ardından, sosyal medya hesabından "İnanılmaz bir gece. PKK şov yapıyor"
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bu FETÖ'cü çete ve işbirlikçileri, 'vazgeçtik, yenildik, kenara çekilelim' diyecek değiller. Şu anda 216 firari asker var. Onlar üzerinden birtakım ferd
İhvan yetkilisi Biltaci, hapishanede kendisine işkence yapıldığını söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı basın toplantısında "Fetullah Terör Örgütü'nün iki ülke ilişkilerine kastettiği anlaşılıyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vlaimir Putin Türk-Rus İş Dünyası toplantısında soruları yanıtadı.
Suriyeli muhalifler kısa sürede büyük bir başarıya imza atarak Halep üzerindeki muhasarayı kırmayı başardılar. Peki savaşın diğer tarafında durum nasıldı?
Bingöl'de PKK'nın hain tuzağı sonucu 7 polisin şehit olmasını "7-0 oldu PKK şov yapıyor" şeklinde yorumlayan kişi FETÖ'cü çıktı.
Volkan Ertit, "sekülerleşme" tezinin 15 Temmuz gecesi darmadağın olduğunu söyledi, "artık sadece arıların sosyolojisini çalışacağım" dedi.
FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz'ün kaçışına yardımcı olan 3 kişi tutuklandı.
Partisinin grup toplantısında konuşan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, FETÖ'nün işkence yapıldığı yönündeki iddialarına sahip çıktı.
FETÖ militanı Enes Kanter ve babası Mehmet Kanter hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Kanter ailesinin hukuki yaptırımlara maruz kalmamak adına 'evlatlıktan reddetme' tiyatrosu sahneledi�
Katıldığı TV programında Mete Yarar FETÖ'nün devletin server'ını silerek Güneydoğu'da muhbirleriyle bağlantısını kestiğini söyledi.