Birlik, ülke yönetiminden, Suriye'nin Halep kentindeki katliamın durdurulması ve insani koridor oluşturularak sivillerin çıkarılması için İslam İşbirliği Teşkilatına (İİT) olağanüs
ABD Ankara Büyükelçiliği, 13 askerin şehit olduğu saldırıyı "Böyle alçak eylemlerin hiçbir gerekçesi olamaz" sözleriyle kınadı.
Kayseri'de çarşı iznine gittikleri sırada canlı bomba saldırısında şehit olan askerlerden kimliği tespit edilen 7'si düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.
Avrupa Birliği resmi Twitter hesabından Kayseri'de gerçekleşen terör saldırısına yönelik açıklama yaptı.
Kayseri'de gerçekleştirilen terör saldırısında şehit sayısı 14'e yükseldi. Sabah saatlerinde düzenlenen saldırıda 4'ü ağır 56 kişi de yaralandı.
Hain terör, Beşiktaş saldırısından bir hafta sonra kirli yüzünü Kayseri'de gösterdi.
Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde gerçekleştirilen Parti Meclisi ve TBMM Grubu ortak toplantısı öncesi Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.
İçişleri Bakanı Soylu, Kayseri'deki terör saldırısı hakkında, "Olayla ilgili tüm soruşturmalar gerçekleştiriliyor. Şu anda 7 kişi gözaltında, 5 kişinin de arama çalışmaları devam
2016 yılının ilk bombalı saldırısını IŞİD, İstanbul Sultanahmet Meydanı’nda düzenledi. PKK da saldırılarını özellikle Ağustos ayında artırdı. İşte gün gün 2016'daki saldır�
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir, Almanya’nın her yıl düzenli olarak 30 milyon Euro’luk bütçe ayırarak Aleviler üzerinden Türkiye’yi karıştırmak istediğine dikkat
Hain saldırı sonrası dünyaca ünlü medya kuruluşlarının paylaşımları, nasıl bir oyunla karşı karşıya kaldığımızın göstergesi oldu.
Tunuslu seyyar satıcı Muhammed Buazizi altı yıl önce kendisini yakarak birçok Arap ülkesinde halk hareketlerini başlattı ancak iktidarlar değişse de ülkelerdeki karışıklıklar devam edi
13 askerin şehit olduğu 55 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin, "Bu kanlı olayı lanetliyorum. Daima kardeş Türkiye'nin yanındayız" dedi.