Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, IŞİD'e karşı Rusya'dan silah desteği alabilmek için kapsamlı görüşmeler yaptıklarını açıkladı
Florida eyaletindeki bir kasabaya asılan “İslam, kanlı İslam öğretilerinin mahkumu” yazılı afişin kaldırılması için açılan imza kampanyasına dünyanın birçok ülkesinden binlerce i
İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni Libya'da Birlik hükümetine destek verilmesini istedikten sonra, Birlik hükümeti isterse silah yasağını kaldırıp destek vereceklerini ilave etti
İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, Mısır'a ait iki adanın hakimiyetini devralan Suudi Arabistan'ın İsrail'e yazılı bir garanti verdiğini iddia eddi.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Berlin'de "çözüm sürecinin neden başarısız olduğu" yönündeki bir soruyu yanıtladı. Demirtaş, sürecin şeffaf yürütülemediğini, topluma mâl edileme
İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, 'Suriye'de siyasi çözüme yaklaşmamızı memnuniyetle karşılıyoruz.' dedi.
Fransa'da bir evin tavanarasında 1571-1610 yılları arasında yaşayan Michelangelo Merisi da Caravaggio’ya ait olduğu belirtilen bir tablo bulundu
Antalya Büyükşehir Meclisi'nde CHP'li üyeler komisyon seçimi yüzünden birbirine girdi. Ağır küfürler havada uçuştu
Amerikalı kamu sağlığı yetkilileri, Aedes sivrisinek türünün taşıdığı Zika virüsünün, sanılandan daha korkutucu olduğunu bildirdi.
IŞİD ile muhaliflerin çatıştığı bölgede görevli askerin, Suriye tarafından gelen kurşunla yaralandığı düşünülüyor.
Ailesinin yasal yollardan para kazanma hakkını savunan Cameron, yapay yollarla vergi kaçırma faaliyeti ile meşru şirketlerin birbirine karıştırılmaması gerektiğini söyledi
Cinsel istismar sonucu intihar eden Cansel'in babası, adliye çıkışında yaptığı açıklamasında Özgecan'ın babasını sert sözlerle eleştirdi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Kürt illerinde özyönetim (özerklik) ilanlarıyla bir yere varılamayacağını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Kral Selman'ı ağırlayan Cyumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine devlet nişanı verdi.
Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Rogozin, Ermenistan ve Azerbaycan’a yönelik silah satışının çıkar dengesine uyarak yapıldığını belirtti.