Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni'nin ardından açılışını yaptığı Şehitler Makamı'na ziyaretler sürüyor.
Tunceli'nin Pülümür ilçesinde düzenlenen operasyonda PKK'nın bombacısı olduğu belirlenen terörist etkisiz hale getirildi.
Sultançiftliği’nde oturan 16 yaşındaki Engin Tilbaç’ın annesi zihinsel, babası fiziksel engelliydi. Bayram için Malatya’ya gitmişler, henüz dönmemişlerdi. Cumhurbaşkanı’nın sokağa
İsrail İç Güvenlik Bakanı Erdan, Mescid-i Aksa ve çevresini de kapsayan tepenin egemenliği İsrail'e ait olduğunu iddia etti. Erdan, "Mekanın efendisi İsrail'dir. Hiçbir kimsenin tavsiyesin
Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian Havli kentindeki Beyan Sarayı'nda Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed es-Sabah ile basına kapalı bir görüşme yaptı
MSC’ye ait konteyner gemisi demir sürükleyerek Somali’ye internet sağlayan sualtı fiberoptik kablosunu kopardı.
Fransa'da yaşayan Türk vatandaşı Tahsin Kara, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla 45 yıldır yaşadığı Molsheim kasabasında "15 Temmuz Demokrasi Nöbeti" düzenledi.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında en önde yer alan sivil ve asker kökenli sanıkların birbiriyle çelişen savunmaları, adeta komedyenleri kıskandırıyor.
İsrail polisi üç gündür ibadete kapalı tuttuğu Mescid-i Aksa'nın kapılarına metal dedektörleri kurdu.
Giresun'un Eynesil ilçesinde Gürcistanlı öğrencileri taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu 38 kişi yaralandı.
ABD'de yaşayan Türkler, 15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yılında FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi için Beyaz Saray'ın resmi internet sitesinde imza kampanyası başlattı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni dolayısıyla kapatılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün trafiğe açılmasının ardından metrobüslerin köprüden geçişi de başladı.
Doğu Anadolu Bölgesi'nde 5 il için sağanak uyarısı yapıldı.
15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişiminin 1. yıl dönümünde FETÖ elebaşı Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki malikanesi havadan görüntülendi.
Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Gerçekten de kalıcı reformlar da yaptık. Ekonomimizi hızlı güçlü bir toparlanma ve büyüme içerisinde." dedi.