Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi, günü önceki kapanışa göre 845,56 puanlık düşüşle 84.101,75 puandan tamamladı.
Prizren İslam Birliği, Prizren Sinan Paşa Camii’nde Türkçe vaazın yasaklandığına dair haberin gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.
Irak'ta bağımsız olarak faaliyet gösteren "Irak İnsan Hakları Komisyonu" bin 597'si kadın, 3 bin 583 Yezidinin kayıp olduğu açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk-İş ziyareti sonrası konuştu.
Suikast girişiminde bulunduğu Papa 2. Jean Paul'ün Vatikan'daki mezarını ziyaret ettikten sonra İtalya'ya vizesiz girdiği için gözaltına alınan Mehmet Ali Ağca sınır dışı edilecek.
IKBY Başkanı Irak'ın gerçek bir ülke olmadığını sadece harita üzerinde var olduğunu ve Sykes-Picot'u değiştirmek istediğini söyledi.
İşgal altındaki Dağlık Karabağ'da düzmece mahkeme tarafından açılan dava sona erdi. Dilgam Esgeeov müebbet Ş. Kuliyeve ise 22 sene ağırlaştırılmış ceza verildi.
14 Aralık operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Fethullah Gülen için mahkeme ilk adımı attı. Emniyet'e Gülen'in yakalanması için resmi başvuru yaptı. Emniyet ise o
Libya'nın kuzeyindeki Sidra limanında dört gün önce bir petrol tankına roket isabet etmesi sonucu başlayan ve diğer tanklara sıçrayan yangının söndürülmesi için taraflar "süreli ateş
Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, Ankara ile ilişkilerin düzeltilmesi şartı olarak "Türkiye Mısır'ın içişlerine müdahaleden uzak durursa olumlu ilişkilere her zaman hazırız’ m
İstanbul bu gece yarısından sonra kar yağışı ve fırtınanın etkisi altına girecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kar alarmı verdi. Tuzlama ve itfaiye ekibini hazırlayan AKOM, 9
Osmanlı döneminden kalma Balkanların en büyük camisi olma özelliğine sahip olan tarihi Sinan Paşa Camii'nde Türkçe vaaz yasaklandı.
Kamerun ordusunun, ilk kez savaş uçağı kullanarak Boko Haram grubuna yönelik düzenlediği operasyonda, 41 militanın öldürüldüğü açıklandı.
Şırnak'ta HÜDA-PAR üyesi bir kişinin evine yüzleri maskeli bir grup tarafından molotofkokteylli saldırı düzenlendi.
Danıştay, Gülen'in yeşil pasaportunu iptal eden Erzurum Valiliğinin kararını hukuka uygun buldu. Yerel mahkeme daha önce valiliğin işlemini bozmuştu.