ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'daki ilk yılını anlatan "Ateş ve Öfke: Trump Beyaz Sarayının İçinden" adlı kitap, ABD kamuoyunda tartışmalara neden olmaya devam ediyor
Almanya'da iktidardaki CDU ve CSU partilerince Yahudi düşmanlığı yapan sığınmacıların sınır dışı edilmelerini öngören karar tasarısı hazırlandı
Başbakan Yıldırım, "Türkiye'nin zenginleşmesi, büyümesi için özel sektörün önünü açmak gerekir. Başka hiçbir şeye lüzum yok." dedi.
Müşterek Taarruz Uçağı Programı çerçevesinde geliştirilen F-35 savaş uçaklarının ilk ikisi 2018'de Türkiye'de olacak.
Rusya Merkez Seçim Komitesi, başkanlık seçimleri için Ayna Hamzatova'nın adaylığını kabul etmedi.
Malezya hükümeti, 2014 yılında Hint Okyanusu üzerinde kaybolan Malezya Havayollarına ait yolcu uçağının enkazının bulunması için yeni arama girişimine onay verdi.
Başbakan Yıldırım, bir babanın kızlarını pompalı tüfekle öldürmesinin ardından inceleme başlattı.
Sudan'ın Mısır elçisini istişare için ülkesine geri çağırmasının ardından iki ülke arasındaki gerilim giderek büyüyor.
Airbus ve Türk Hava Yolları arasında, 20+5 adet opsiyonlu A350-900'ün satın alma görüşmelerine başlamak adına mutabakat zaptı imzalandı.
Cumhuriyetçi Parti'nin liberteryen kanadının önemli isimlerinden Ron Paul, ABD'nin ani ve dehşet verici bir sona doğru sürüklendiğini söyledi.
Trump'ın 'Gazap ve Öfke: Trump'ın Beyaz Sarayı'nın İçinde' isimli kitabını yasaklatmaya çalıştığı Michael Wolff, ABD Başkanı'na cevap verdi.
ABD'nin, BM'ye Filistinli mülteciler için sağladığı 125 milyon dolarlık yardım fonunu dondurma kararı aldığı ileri sürüldü.
İran İçişleri Bakanı, protestolara katılımın düşük olduğunu, bir haftada en fazla 42 bin kişiyi topladığını söyledi. İran'daki protestolara ABD ve İsrail'in ardından IŞİD de des
Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı, son kurulan Ötüken Birliği Partisi ile 88'e yükseldi. Irkı esas alarak Türkçülük düşüncesiyle yola çıktığını açıklayan partin
Avusturya'da sığınmacılar için askeri kışlalarda tutularak, sokağa çıkma yasağı uygulanması önerisi sunuldu. Önerinin sahibi ise Başbakan Yardımcısı ve Özgürlük Partisi lideri He