Yapımı tamamlandığında Paris’in simgesi haline gelen Eyfel Kulesi’nden daha yüksek olacak olan Çamlıca Tv kulesinin tamamlanması için sadece anten kısmı kaldı. Devam eden çalışmalar
İçişleri Bakanlığı, terörle mücadelede son bir haftada yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir tır içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi.
İsrail yönetimi, "Amona" yerleşim biriminden tahliye edilen Yahudiler için Batı Şeria'da kurulacak yeni yerleşim biriminin inşatına başlıyor.
Elbette, ilahî cezalandırmalarda, depremler, tufanlar, salgın hastalıklar vs. de vardır, ama, bütün tabiî felaketleri sadece ilahî ceza ile izaha kalkışınca, çok daha ahlâksızlık için
“Dünyanın her yerinde Müslümanların sıkıntı içinde yaşadıkları bir dönemden geçiyoruz. İslam ülkeleri olarak bizim birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı seferber etmemiz g
Bugün PKK’nın 7. Kez değil, tamamen bitirilmesinin yolu da mücadeleyi en az hatayla yapmak, hatalar olduğunda da gelen insan hakları ihlali itirazlarına kimden geldiğine bakmadan kulak kabart
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), adı üstünde, her şeyden evvel adalet için kurulmuştu. Ne var ki bugün AK Parti iktidarında adalet fena halde yaralı.
Ankara’da mahalle arasında kola içip sohbet eden arkadaş grubuna pompalı tüfek ve tabancalarla saldırı düzenlendi. Olayda biri ağır 8 kişi yaralandı.
CNN Türk spikeri Semiha Şahin, öldürülen kadın PKK'lı için 'şehit' ifadesini kullandı.
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun silahlı İHA iddiası hakkında ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, 'Olayın aydınlatılması gerekiyor' dedi.
Irak'ta Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştireceği bağımsızlık referandumuna bölge ülkeleri tepki gösterirken, Kürt partiler de ziyaretlerine devam ediyor
Aydınlık'tan Berk Özer'e konuşan Rusya Dış Politika Danışmanı Dugin 'ABD, Türkiye'de iç savaş çıkarmayı denedi' dedi.
Başbakan Yardımcısı Akdağ, Arakan'daki insani krize ilişkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine verdiği talimat doğrultusunda AFAD ve Kızılay olarak yardım kampanyası başlattıkların
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde eleştiridikleri İHA ve SİHA'larla ilgili geçmişte yaptığı açıklama gündeme geldi.