Başkent Novakşot'ta düzenlenen Kudüs temalı sempozyumda, ABD'ye ticari boykot uygulama çağrısında bulunuldu
İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüste bulunan Mescid-i Aksa surlarının yanında yer alan tarihi Müslüman Bab el-Rahme kabristanlığına baskın düzenleyerek iki Filistinli genci
Hamas'tan ayrılan İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son hava saldırılarına ilişkin 'bedelini ödeyecek' tehdidinde bulundu.
Katar, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararına karşı gösteri düzenleyen Filistinlilere yönelik sert müdahaleleri kınadı.
Yenikapı Meydanı'nda Saadet Partisi'nin öncülüğünde Kudüs mitingi düzenleniyor.
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını protesto amacıyla bugün İstanbul Yenikapı'da büyük bir miting düzenleyeceklerini bildirdi.
Terör örgütü DEAŞ'in Suriye'nin kuzeyinde PKK teröritlerine yönelik düzenlediği saldırıda 15 PKK'lı öldü.
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, Sana'da Husilere ait bir askeri kışlaya düzenlediği hava saldırılarında onlarca Husi öldü.
Şarkıcı Gülben Ergen'in cep telefonuna gelen hakaret ve tehdit içerikli mesajlar üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık hazırladığı iddianamede Erhan Çelik ve asistanı Se
Suriye'nin kuzeyindeki İdlib'in Zarzur köyüne düzenlenen hava saldırısında aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi.
İsrail, Gazze'deki direniş gruplarına ait bir askeri bölgeye saldırı düzenledi.
SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını protesto amacıyla İstanbul Yenikapı'da büyük bir miting düzenleyecek.
ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki göstermek amacıyla düzenlenen protestoya katılan Mısır Devrim Konseyi Başkanı Azzam, Trump'ın kararında Arap ü
ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdıklarını açıklaması Eyüp Sultan Camii önünde protesto edildi. Bazı sivil toplum örgütlerinin çağrısıyla Fatih
İsrail askerleri, Mescid-i Aksa ve Batı Şeria'da cuma namazı sonrası düzenlenen gösterilere gerçek mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahalede bulunuyor