Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: - "Türk-Japon Üniversitesi, üstün nitelikli bir bilim ve teknoloji üniversitesi olacaktır. Kurulacak üniversite bir araştırma üniversitesi olacaktır."
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suudi Arabistan ve BAE'nin Ankara büyükelçileri ile Bahreyn'in maslahatgüzarını birlikte kabul etti.
Karlov suikastını soruşturan başsavcılık tetikçi Mevlüt Mert Altıntaş ile KKTC’de otelde buluşup suikast emrini veren 5 FETÖ ‘abisi’nin izine ulaştı. 5 ‘abi’den biri KKTC’de akadem
Şehit müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın için düzenlenen cenaze töreni sonrasında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, genç öğretmenin amcasının evinin önünde kurulan taziye çad�
Terör örgütü PKK'ya yönelik 10 bin 73 güvenlik personelinin katılımıyla başlatılan "Şehit Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan Müşterek Birlik Operasyonu" sürüyor.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson telefonda ile görüştü. Görüşme talebi ABD tarafından geldi.
Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM), Otokar'ın "Milli İmkanlarla Modern Tank Üretim Projesi (Altay Projesi)" teklifini uygun bulmadı.
Başbakan Yardımcısı Canikli, ilk 5 ayda 7,2 milyar dolarlık portföy yatırımının Türkiye'ye girdiğini belirterek, "Türkiye'ye güven uluslararası alanda da en üst seviyede şu anda." ded
Müslüman Kardeşler’in felsefesi ilhamını sosyal adalet, eşitlik ve hukukun üstünlüğünü vurgulayan bir İslam anlayışından alır. İhvan, kurulduğu 1928’den bu yana iki şekilde yaşa
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1. Komando Tugay Komutanlığında iftar yaptı.
FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruÅŸturma kapsamında hazırlanan iddianamede, örgüt mensubu mülki idari amirlerin bulundukları stratejik konum sayesinde kamuyu zarara uÄŸ
İçişleri Bakanı Soylu, "Son 9 ayda 81 ilde, 23 bin 150 uyuşturucu operasyonu yapılmıştır. Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değeri 1,66 milyar Türk lirasıdır.'' dedi.
FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturmada aralarında eski Emniyet Müdürü Çapkın ve eski Vali Mutlu'nun da bulunduğu 15 eski vali ve kaymakam hakkında iddianame hazırlandı
Diyarbakır'da yakalanan PKK'lı terörist, terör operasyonları nedeniyle örgütün büyük sıkıntı yaşadığını anlattı.
Türkiye, Akdeniz'de askerlerini konuşlandırmak isteyen Avusturya'ya izin vermedi. Karar, Avusturya tarafından doğrulandı.