Irak Parlamentosu’nun görevine son verdiği Musul Valisi Nuceyfi ile son gelişmeleri konuştuk. Sünni lider görevden alınmasını "Beni görevden uzaklaştıranlar, ülkeyi sınırdaş bir devle
KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında, adliyeye getirilen şüphelilerden 34'ü tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi
'Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyon ve soruşturmalarda gözaltına alınan sanıkları hep aynı avukatların savunduğu tespit edildi.
Savcılık MİT tırlarıyla ilgili görüntüleri yayınlayan Cumhuriyet gazetesi hakkında 'terör' suçlamasıyla soruşturma başlattı.
BM Güvenlik Konseyi, ilk kez Arakanlı Müslümanlar (Rohingyalar) için toplandı ve kapalı oturumda Myanmar'da çektikleri sıkıntılar ile insan hakları ihlallerini görüştü.
Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkan Yardımcısı Erkam Tufan Aytav, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ''Paralel Yapı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ''şüph
Savcı Kiraz'ın, DHKP-C tarafından çekilen, şakağına silah dayalı fotoğrafını Twitter üzerinden yayınlayan ve örgüt propagandası yapmakla suçlanan dört gazeteciye soruşturma başlat�
Dünya genelindeki aç sayısı çeyrek asır önce 1 milyarın üzerindeyken, bugün 800 milyonun altına düştü.
İran sınırındaki Keleşin bölgesine üs kurmak isteyen İran Kürdistan Demokrat Partisi’ne (İ-KDP) bağlı peşmergelerle PKK arasında bir süredir devam eden gerilim çatışmaya dönüştü
Cami bulunmayan Venedik'te Müslümanlar, 'sanat eseri' iddiasıyla kiliseden dönüştürülen camide namaz kılmaya başlayınca kapatma kararı geldi
Meksika'nın batısında güvenlik güçleri uyuşturucu çetesi üyesi olduğunu tahmin ettikleri 42 silahlı kişiyi öldürdü. Çatışmada bir de polis hayatını kaybetti.
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ilkbahar dönemi sonuçları açıklandı
Konya merkezli 'Paralel Yapı' soruşturma kapsamında, eski Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, gözaltına alındı.
Konya merkezli "Paralel Yapı" soruşturmasında, eski YÖK Başkan Vekili Çalış ile eski Emniyet Müdürü Atayün'ün de arasında bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
Türkiye'deki 1 milyon 100 bin sertifikanın ehliyete dönüştürülmesi için adayların 29 Mayıs'a kadar ilgili trafik müdürlüklerine müracaat etmesi gerekiyor.