Medyada Nurettin Yıldız'a karşı başlatılan linç kampanyası sonrasında 'Fetva' konusunu yazan Murat Bardakçı kendisine yönelik tepkiler nedeniyle ikinci bir yazı daha yazdı. Özellikle Fa
Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gelen bir özel jet, İran’ın başkenti Tahran’ın güneyinde düştü. 2’si kadın pilot, 1’i hostes, 8’i yolcu 11 kişi hayatını kaybetti. Uça�
Milliyet Gazetesi yazarı Özay Şendir Cuhurbaşkanı Erdoğan'ın torununun sessiz sedasız TRT ekranlarına çıkmasını yazdı.
Diriliş Postası yazarı İsmail Yaşa özellikle BAE gibi ülkelerde son dönemde Osmanlı'ya yönelik artan hakaret dalgasının perde arkasını yazdı.
İstanbul'da, 3 sene ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunanların yakalanması amacıyla il genelinde 2 bin adrese düzenlenen 'Kangal Pençesi' operasyonunda, 287 kişi gözaltına alındı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin sözcüsü Dimitriy Peskov’u örnek vererek, hükümette görev alan 2 bin kişinin konuşmalarını tek tek kontrol edemeyeceğini söyledi.
Ana haber bülteninde yer verdiği bir cinayet haberinde Güney Kore lideri Moon Jae-in'İn fotoğrafını kullanan ve Güney Kore'nin büyük tepki gösterdiği Show TV bugünkü ana haber bültenind
Al-Quds Televizyonu Pazarlama Müdürü Ebu Arca, "Bu çok açık bir taraftarlıktır. Facebook kendi ilkeleriyle çelişerek ve ifade özgürlüğüne darbe vurarak İsrail taraftarlığı yapmaktad
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezine ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), terör örgütü YPG/PKK'nin sözde özel kuvvetlerine ait üssü kısa bir çatışmadan sonra ele ge�
Hakkari’deki Fatihler Jandarma Özel Harekât (JÖH) Tabur Komutanlığın'da bir asker Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a "mavi bere"nin anlamını anlattı.
EGM Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Suat Çelik, Türkiye'de neredeyse birçok Avrupa ülkesinin ordusundan fazla özel güvenlik görevlisi olduğunu belirtti.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Türk Ordusunun Afrin'e yönelmesinin endişe verici olduğunu söyledi.
Afganistan'ın batısındaki Ferah vilayetinde Afgan özel kuvvetlerine yönelik büyük bir saldırı düzenlendiği bildirildi.
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri'nden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Muhammed Gargaş, Türkiye'nin Arap ülkelerinin bağımsızlığına saygı duymadığını savundu.
Kadir Mısıroğlu, gündemdeki 'İslam güncellenmeli' tartışması sonrasında sosyal medya hesabından bazı paylaşımlarda bulundu. Mısıroğlu'nun isim vermeden konuşması ise dikkat çekti.