Bingöl Valiliği, HDP'nin kiraladığı minibüs şoförünün öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin önemli delillere ulaşıldığını açıkladı...
BM Güvenlik Konseyi, Suriye'de çocukların da arasında olduğu çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden olan varil bombalı saldırıyı kınadı.
7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde yaklaşık 54 milyon seçmen sandık başına gidecek. Türkiye genelinde 199 bin'den fazla sandık kurulacak. Seçimlerde kullanılmak üzere 73 milyon 988 b
Bosna savaşından 20 yıl sonra Bosna'ya gelen Papa, farklı etnik ve dini inanca sahip bölgede barış ve huzur dileklerini iletti.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, kreditörlerin öne sürdüğü şartları kabul etmeyeceklerini açıkladı. Muhalefet ise şu ana kadar vaatlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini belirter
Suriyeli muhaliflere yönelik eğit-donat programında ABD’nin programda eğitilen askerlerin sadece IŞİD’e karşı savaşmasını talep ederken, programa katılan bazı muhalif gruplar eğit dona
Bir dönem Fethullah Gülen'e en yakın isim olan Prof. Dr. Kemalettin Özdemir sessizliğini bozdu. Özdemir, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
KCK Yürütme Konseyi Üyesi Mastafa Karasu, Diyarbakır'daki patlama hakkında konuştu...
Rusya ve Batı arasında kalan Ukrayna'da ateşkesin ihlal edilmesinin ardından yeniden şiddetlenen çatışmalarda, ölü ve yaralı sayısı giderek artarken, Kiev, yabancı orduların ülkeye gir
Irak'ta DAEŞ'e yönelik koalisyon güçlerinin hava saldırısında 72 militan öldürüldü.
Mersin'de yasa dışı dinleme operasyonunda gözaltına alınan 5 polis tutuklandı
Wibisono, İsrail'e Batı Şeria'daki bedevilerin zorla transfer edilmesi planından vazgeçme çağrısını bulundu.
Mısır’da darbeyle başa gelen Cumhurbaşkanı Sisi’yi, Almanya'da protesto eden gazeteci Eladly, Mısır vatandaşlığının alınmasının söz konusu olduğunu iddia etti.
İtalyan polisinin Sicilya Kanalı'nda düzenlediği operasyonda "Meryem" adlı bir Türk yük gemisinde 12 ton haşhaş ele geçirildi. 10 Türk denizci tutuklandı.
Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin döneminde üst düzey görevlerde bulunan eski Dışişleri Bakanı Tarık Aziz 79 yaşında cezaevinde öldü.