Şii lider Sadr, meclisin toplanıp reformları görüşmesi için milyonluk gösteri çağrısı yaptı
NASA, hava sıcaklıkları konusunda uyardı. En bunaltıcı yazın yaşanacağını söyleyen uzmanlar, “Dünyayı bu yaz rekor sıcaklıklar bekliyor” dedi.
Bir önceki yıl 13 milyar dolara yakın kar eden Alman otomobil devi Volkswagen, geçen yıl için ise 4 milyar doları aşan zarar bildirdi.
Kralı Selman'ın Kahire ziyaretinden sonra Mısır'a ait olan Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a geçmesini protesto eden onlarca kişi gözaltına alınıyor.
Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde düzenlenen hava saldırıları sivilleri hedef aldı. En az 12 sivil öldü, 22 kişi de yaralandı.
Hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan katil zanlısı, saklandığı ormanlık alanda avcı kılığındaki polis ekiplerince yakalandı.
Kıbrıslı iş adamı Asil Nadir, tutuklu bulunduğu İngiltere’den Türkiye’ye iade edilmesinin ardından dün de tahliye edilmişti. Asil Nadir, tahliye sonrası tarifeli uçakla Kuzey Kıbrıs T
Almanya Başbakanı Merkel, AB Konseyi Başkanı Tusk ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Timmermans, bugün Gaziantep'te Suriyeli sığınmacıların kaldığı barınma merkezini ziyaret e
Tüm yurtta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlarken, Adıyaman'da 3 arkadaş balonlarıyla çöpten plastik topladı.
Kırım'da bulunan Rusya'ya ait askerler, camide bulunan herkesten pasaport ve telefon numarasını istediği iddia edildi.
Uluslararası Para Fonu'nun, 4. Madde Konsültasyon Raporu'nda Türkiye'nin çeşitli şoklara rağmen büyüme direncini koruduğu belirtildi.
CHP, Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kordonunun genişletilmesi ve bisiklet yolu çalışmalarına karşı, ‘sahilime dokunma’ eylemi yaptı.
Sadece ABD ve İsrail tarafından kullanılan ve hedef pozisyonuna göre sağa ve sola yönlendirilebilmesiyle dikkat çeken yaklaşık 8 bin liraya mal olan Cornetshot türü silah, artık Türkiye'd
Konya'da polis IŞİD şüphelilerin kaldığı adreslere operasyon düzenledi. İntihar saldırısı hazırlığında olduğu öne sürülen 6 kişi yakalandı. Konya Valisi Erol, "Muhtemel bir eylem
Bağımsız Türkiye Partisi Bursa 6. Olağan İl Kongresine Parti Başkanı Haydar Baş katıldı. Baş, 5 bin lira asgari ücret sözünü yineledi.