Ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınmacı olarak gelen Suriyeliler, Türkiye’de açtıkları işyerleri ile ekonomide var olduklarını gösterdi. İşlerini büyütüp
Terör örgütü PKK hain eylemlerini bugün de sürdürdü. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçlerinin saldırısı sonucu 1 üsteğmen ve 1 de er yaralandı.
Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lılarca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının geçici köy korucularını taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 5 geçici köy k
Whatsapp’ı bedava kullanmanın bedelini Facebook’a telefon bilgilerimizi paylaşarak ödüyoruz.
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ardından trafik sorununa ikinci neşteri Avrasya Tüneli ile vuracaklarını söyleyen Ulaştırma Bakanı, "Tarihi yarımadanın doğusunda kayda değer oranda tra
TSK, Fırat'ın batısından çekilmesi için PYD'ye 48 saat süre verirken, Fırat'ın doğusuna yönelik operasyonlar da konuşulmaya başlandı.
Memurlar için müjdeli bir son dakika haberi geldi. 16 Eylül de izinli sayıldı, Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklilerine bayramdan önce maaşları ödenecek.
Çok sayıda tank darbe girişiminin ardından İstanbul'un şehir merkezinden Suriye sınırındaki İslahiye'ye gönderildi.
PKK ile bağlantılı PYD lideri Salih Müslim, Fırat Kalkanı operasyonunun ardından Türkiye’ye ikinci kez tehdit mesajı yolladı.
Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde dün geceden bu yana hastanelere mide bulantısı, baş dönmesi ve yüksek ateş şikayetleriyle ilgili başvuranların sayısı 10 bini buldu.
Tarih profesörü İlber Ortaylı, Türk ordusunun 500 yıl önce Suriye'yi nasıl fethettiğini yazdı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) destekli ÖSO dün Cerablus ve Çobanbey bölgesinde 5 köyü daha ele geçirdi. Fırat Kalkanı operasyonu ile 4 günde DAEŞ’ten temizlenen köy sayısı da 30’a ul
PYD üyelerince, TSK'ya ait iki tanka roket atılması sonucu şehit olan 28 yaşındaki uzman çavuş Ercan Çelik’in Düzce’nin Akçakoca İlçesi’ndeki babaevinde yas var.
Cerablus'ta 1 askerin şehit olmasından sonra PYD mevkilerine şiddetli obüs ve top atışları başlatıldı
Pakistan'ın Pencap Eyalet Başkanı Şahbaz Şerif, ülkesindeki FETÖ okullarının yönetimini değiştirdiklerini söyledi