Pentagon'un 2019 Savunma Bütçesi'nde, Suriye'de 60-65 bin kişilik güç için silah ve ekipman talep ettiği ortaya çıktı.
Meteoroloji'den son hava durumu raporu geldi. Bugün, cuma ve cumartesi için sağanak yağış uyarısı yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün saatlik hava tahminlerine göre 09.00 - 12.00 saat
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Malatya'da yaşananlara ilişkin görülen davada dönemin 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, tutuklu bulunduğu Düzce T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nd
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili devam eden uyum çalışmalarını anlattı.
Fransa Başbakanı Edouard Philippe, Fransa'nın askeri operasyon düzenleyerek Suriye'ye veya Beşşar Esed'e savaş açmadığını, ülkesinin düşmanının Suriye değil DEAŞ olduğunu söyledi.
Tekrar ve tekrar söylemekte fayda var. Ben bir sivilim. Ve bir sivilin rahatlığı ile yazıyorum yazımı, bir sivilin rahatlığıyla veriyorum desteğimi. İş devletler bazında, politika bazın
Haber Türk yazarı Serdar Turgut, ABD'nin füze saldırısı öncesi yaşananları ve ABD'nin stratejisini köşesinde değerlendirdi.
Ocak 2018’de geçen yılın aynı ayına göre çalışan sayısı 1,3 milyon kişi artarken işsizlik oranı da 2,2 puan azalışla yüzde 10,8’e geriledi. Lise ve altı eğitimlilerde iş bulma or
Milliyet yazarı Nihat Ali Özcan, İran ve İsrail arasında son dönemde dozu iyiden iyiye artan gerilimi köşesinde değerlendirdi.
Merkez Bankası’nda son 1 yılda emeklilik, istifa, işe son verme gibi nedenlerle 908 kişi ayrıldı. 2016 yılında 4 bin 564 olan personel sayısı 2017 yılında 3 bin 730 kişiye geriledi. Bu s
Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, Dolar'daki kur artışı sonrası eleştirilerin hedefi olan Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını köşesinde değerlendirdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i kabul etti. Görüşmede NATO-Türkiye ilişkileri ve Suriye konuşuldu.
Ankara-Atina hattında, Kardak benzeri bir gerilim yaşanıyor. Didim açıklarında aidiyeti belirsiz bir kayalığa dikilen Yunan bayrağı, SAT komandolarının gece yarısı operasyonuyla indirild
AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde yaşayan 25 yaşındaki Merve Çavdar, depresyon haplarını içerek intihar etti.