Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi, ülkesinin Afrika'yla olan ilişkilerini, kendilerine yöneltilen tüm eleştirilere rağmen sürdüreceğini belirtti.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ASELSAN ile ortaklaşa savunma sanayi sistemlerine yönelik mesleki ve teknik anadolu lisesi kuracaklarını açıkladı.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, istifa eden Sağlık Bakanı Haşimi'nin yerine Sait Nimeki'yi Bakan Vekili olarak atadı.
Yoğun kar yağışının beklendiği İstanbul'da İBB Beyaz Masa tarafından yapılan açıklamada, 'Can güvenliğiniz için kış lastiksiz yola çıkmayın! Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi g�
Geçtiğimiz hafta sonu Türk heyetin Rusya'da gerçekleştirdiği temaslar sonucu, Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyon konusunda iki ülkenin anlaştığı ve Rusların Esed'i, "Bölgeye girme"
2018 yılı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte, yaklaşık 20 milyon kiracının merakla beklediği kira zam oranı da belli oldu.
Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri araçlar Kilis'ten yola çıktı.
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Irak’ın kuzeyindeki Zap, Metina, Avaşin-Basyan ve Gara bölgelerine 02 Ocak 2019'da düzenlenen hava harekâtları neticesinde, bölücü terör örgütü taraf
SNHR, Suriye'de geçen yıl, büyük kısmı Beşşar Esed rejimi tarafından olmak üzere, 7 bin 706 kişinin keyfi şekilde alıkonulduğunu açıkladı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cahit Zarifoğlu’nun kızı Ayşe Zarifoğlu ile telefonda görüştü. Görüşmeyle ilgili Akit’e bilgi veren Ayşe Zarifoğlu; “Bakan Bey telefonla arayara
Çin’in uzay aracı dünyadan bir ilk olarak Ay’ın karanlık yüzüne indi.
Sudan’da iktidar partisi, Değişim İçin Ulusal Cephe Partisi’nin Devlet Başkanı Ömer el-Beşir’e ileteceğini belirttiği, 'görevi bırakmasını da içeren belgenin' darbeyi çağrışt�
ABD Başkanı Trump ve Cumhuriyetçi Partinin 2012 seçimlerindeki başkan adayı olan ve bu yıl tekrar senatör seçilen Romney gazete ve sosyal medya üzerinden tartıştı.
İHH İnsani Yardım Vakfı, 2018 yılında Nijer, Macaristan ve Kırım’ın da içerisinde bulunduğu 10 ayrı ülke ve bölgede 4 ayrı dilde 51 bin Kur'an-ı Kerim dağıtımı gerçekleştirdi.
SSK ve Bağ-Kur'luların zam oranı yüzde 10.20 oldu. Memurların alacağı zam ise 10.70 oldu.