ABD Kongresi'nde Dış İlişkiler Konseyi'nin düzenlediği basına kapalı toplantıda söz alan bir yetkilinin SBeşar Esed'i öldürerek çözmeyi önerdiği belirtildi.
Irak ordusu, Musul'un terör örgütü DAEŞ'ten kurtarılması için yürütülen operasyon kapsamında, kentin güneydoğusundaki Karakuş'ta kontrolü sağladı.
Terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla gözaltına alınan HDP Bolu İl Başkanı Özgür Günaydın hakkında karar verildi...
Emniyet teröristlerin eylem hazırlığında olduğunu belirlemesinin ardından alarma geçti. 1’i yabancı uyruklu, 3 canlı bomba her yerde aranıyor.
İran Cumhurbaşkanı Türkiye'nin Irak hükümetinin izni olmadan Musul operasyonuna katılmasının "çok tehlikeli" olacağını söyledi.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, erken seçimin gündemlerinde olmadığını söyledi.
Saadet Partisi, 30 Ekim'deki tek adaylı kongrede Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Çin'de meydana gelen patlamada en az 7 kişi öldü, 94 kişi yaralandı.
IŞİD, Irak'ın Anbar Eyaletine bağlı Ratba bölgesine ani baskın düzenledi. İlçeyi büyük oranda ele geçiren örgüt çok sayıda güvenlik mensubu ile ve Haşdi Şâbi militanını öldürd
15 Temmuz'daki darbe girişimine dair İstanbul'daki ilk dava kabul edildi. 21 polisin 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmaları isteniyor.
Yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı 91 yaşında vefat eden İslam alimlerinden emekli vaiz Enver Baytan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurl
Nasuh Mahruki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
TSK Sağlık Komutanlığı’nda FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 570 subayla ilgili araştırma yürütülürken listedeki sayı birden 170’e indi. FETÖ, listeden çıkarılan hekim ve öğren
Irak'ı mezhep çatışmasıyla kan gölüne çevirmek isteyen güçler, DAEŞ saldırısına sahne olan Kerkük'te bir provokasyona daha imza attı.