Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan yönetmelik değişikliğiyle araçlarda cam filmi ve renkli cama yeniden yasak geldi.
Ortadoğu’da imparatorluk bakiyesi topraklarda gerçek etkisini ve sonuçlarını belki de yıllar sonra göreceğimiz bir süreç yaşanırken bazen kendimi alternatif bir dünyayı düşünürken y
İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu başkanlığında “Türkiye’de İklim Değişikliği ve Tarımda Sürdürülebilirlik
Selahattin Demirtaş'a aralarında kurban eti dağıtan Yasin Börü ve arkadaşlarının da olduğu 50'ye yakın insanın öldürüldüğü 6-7 Ekim olaylarındaki rolü sebebiyle 'katil' diyen ve bu
Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel’in, Karabağ taraftarları hakkındaki yazdığı yazı, sporseverlerin tepkisine yol açtı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının provaları nedeniyle 22 Ekim Pazar günü İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak...
Almanya’ya kaçan FET֒cüler, Cem Özdemir’in kulağına “Kamuda çalışan gurbetçilerin AK Parti’ye çalışan ajan” yalanını fısıldadı. Polisin araştırdığı isimler ise ‘temiz’
Beyaz Saray’ın Suriye ve Irak kuzeyinde planladığı işgal hattına sorumlu olarak atadığı Brett McGurk, PKK/PYD terör devleti için Esed rejimine de şantaj yapıyor.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, bazı belediye başkanlarının istifasına ilişkin, "Bizde herkes, ben, o, şu, bu, her kimse, hangi görevde bulunuyorsa bulunsun bu dava uğruna uygun o
ABD'nin ateşkes çağrısı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.
ABD Başkanı Trump, 'SDG ve Suriye'de IŞİD'e karşı savaşan müttefiklerimiz, terör grubunun başkenti olarak ilan ettiği Rakka'yı başarılı bir şekilde geri aldı' dedi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 44 oldu.
Rusya, Türk Akımı projesinin karadan geçen bölümü için Türk hükümeti ve Rus doğalgaz şirketi Gazprom arasında protokol imzalanmasını teklif etti.
Uydudan kontrol yeteneğiyle görev menzili binlerce kilometreye ulaşacak insansız hava aracı ANKA-S, bu yıl içerisinde envantere girecek.
Irak Petrol Bakanı Cebbar Luaybi, ülkedeki tüm petrol kuyularının merkezi hükümetin kontrolünde olduğunu ifade etti.