Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Yaşanan olayların ardından soyunma odasına gi
Kanserin erken tanısı için geliştirilen yöntemlere değinen Stanford Üniversitesi’nde görevli Türk bilim insanı Prof. Utkan Demirci, "ilginç bir yöntem" olarak nitelendirdiği "magnetik ka
THY, 24 Haziran'daki seçim için Türk vatandaşı olan yolcuların oy kullanma süreçlerini kolaylaştırmak adına biletlerdeki değişiklik koşullarında bazı düzenlemeler yaptı.
Myanmar hükümeti, Arakan eyaletindeki Müslümanlara yönelik katliamlarının ardından bölgede kalan Arakanlı Müslüman köylülere yardım ulaşmasına engel oluyor.
Fransa'da 130'dan fazla kentte düzenlenen grev ve gösterilere onbinlerce kişi katıldı. Başkent Paris'teki yürüyüşte olaylar çıktı.
YSK Başkanı Güven, sosyal medyada dolaşan YSK imzalı 'İyi parti seçimlere katılamaz' içerikli belgenin gerçek olmadığını duyurdu.
İstanbul'da olayların yoğun olarak yaşandığı 6 bölgede faaliyete geçirilen "kalekol"lar suç ve suçluyla mücadelede lokomotif görevi görüyor.
TB2 taktik İHA ve SİHA'lar Zeytin Dalı harekatında toplam 382 sorti ve 4916 saatlik uçuşla doğrudan 449, dolaylı olarak da 680 olmak üzere 1129 teröristi imha etti.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) 2018 yıl sonu dolar beklentisi bir önceki anket döneminde 4,10 TL iken, bu anket döneminde 4,22 TL'ye yükseldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofislerine "böcek" olarak tabir edilen dinleme cihazlarının konulmasına ilişkin davada kararını açıklayan mahk
Fatih Portakal, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olabileceğini söyledi.
Afrin ilçe merkezinden sonra Cinderes beldesinde de yerel meclis kuruldu.
Almanya'daki Yeşiller Partisi'nin milletvekili Cem Özdemir, Türkiye'de 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan erken seçimden dolayı, 'Türkiye'deki seçim kampanyalarının Almanya'ya taşınabi
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Cumhurbaşkanlığına adaylığıyla ilgili olarak 'Cumhurbaşkanlığına talip olunmaz. Cumhurbaşkanlığı görevi, size gelir, verilir, talimattı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olma ihtimalinin zayıf olduğunu söyledi.