Nijerya’da Boko Haram terör örgütünün Maiduguri kentine düzenlediği saldırıda 8’i çocuk en az 65 kişinin öldüğü belirtildi.
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi'nin (HNC) Kürt üyesi Başar, "Biz Kürtler için çalışıyoruz. PYD ise rejime hizmet edip onlara çalışıyor, rejimle işbirliği
“Âkif gibi çağının şahidi olabilmek” başlıklı yazımın devamı niteliğinde, Ekim 2011’de İstanbul’da gerçekleştirilen “Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Milli Birlik ve Bütünlük Se
Şırnak'ın İdil ilçesindeki Atatürk İlkokulu, İdil Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet İlkokulu, PKK'lı militanlar tarafından ateşe verildi.
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu HCN Koordinatörü ve eski Suriye Başbakanı Hicab, Türkiye'nin Suriye halkının temel taleplerine ulaşması için verdiği destek için Başbakan Davutoğlu'na
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Maiduguru kentine bağlı Dalori köyüne Boko Haram saldırı düzenledi. 3 intihar saldırısı eşliğinde düzenlenen köy baskınında 65 kişi hayatını kaybetti.
de Mistura'nın Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi heyetini, görüşmeleri bitirmekle tehdit ettiği öğrenildi
Tevhid bayrağını dalgalandır. Bakma sağına soluna! Rabbin olan Allah yoldaş olacak sana!
Suriye İçişleri Bakanlığı, başkent Şam’daki bir Şii bölgesine yapılan saldırılarda 30 kişinin öldüğünü, 40 kişinin de yaralandığını duyurdu.
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi sözcülerinden Mahos, 'Rusya, rejime destek vererek güç dağılımını değiştirmek istiyor ancak müzakerelere yön veremeyecek' de
Kanada’da British Columbia eyaletinde çığ düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
Görüşmelere katılma kararı alan Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi bugün Cenevre'ye geliyor.
Nijerya'da düzenlenen intihar saldırısında 20 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi...
Finlandiya’ya sığınma talebinde bulunan 32 bin mülteciden 20 binine olumsuz cevap verileceği ve ardından sınır dışı edilecekleri belirtildi.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AB'nin Suriyeli sığınmacılar için ayırdığı 3 milyar euroluk kaynağın şubat ayı sonundan önce Türkiye'ye geleceğini açıkladı.