Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batı'nın IŞİD'den çok Esad'ın gitmesine odaklanmasını "büyük bir hata" olarak nitelendirdi.
Sultan Abdülhamit Han Tugayı'na esir düşen rejim askeri, ''Rejimden kaçmak isteyen birçok asker var ama ölüm korkusu nedeniyle kaçamıyor. Bizi zorla savaştırıyorlar' dedi.
Gözlerin döneceği,herkesin tek hesap vereceği o günde,hangi topluluktan olduğumuzdan çok ne yaptığımız ve neye çağırdığımızdan sorumlu tutulacağız.
Time dergisi her yıl seçtiği 'Yılın Kişisi' ödülüne 2015 yılında Almanya Başbakanı Angela Merkel'i layık gördü. Dergi, Merkel'i Euro ve sığınmacı krizlerindeki duruşu nedeniyle ö
Trump'ın Müslümanların ülkeye alınmasının yasaklanması için yaptığı öneriye hem Beyaz Saray'dan hem de birçok siyasetçiden tepkiler geldi.
Aydın'ın Didim ilçesinde mülteci botu battı. 13 kişinin kayıp olduğu belirtilirken 26 kişinin ise kurtarıldığı öğrenildi.
Gazze'de, Mısır tarafından su pompalanması nedeniyle çöken 2 tünelde mahsur kalan 21 işçiye ulaşıldığı bildirildi
EPDK Başkan Yardımcısı Mehmet Ertürk, "Rusya’nın, 'gaz vermiyorum' demesi durumunda çok ciddi tazminatlar ödemesi gerekecek." dedi.
Rusya, Erivan'daki üssüne yedi adet MI-24 ve MI-8 model helikopter sevk etti
Gazze Şeridi'nde, Mısır ordusu tarafından su pompalanması sonucu bir tünelin çöktü. 21 Filistinliden haber alınamıyor.
Daha önce Türkmenlere yönelik Rusya destekli saldırıları protesto için çok sayıda Rus sitesini hackleyen Türk hacker Skorsky, bu kez de bir Azeri askeri şehit eden Ermenistan'ı hedef aldı
Belçikalı saldırganların bir dizi ihmâller silsilesiyle Paris'te 130 kişiyi katletmesinin ardından Avrupa'da Belçika'nın devlet kurumlarının çalışıp çalışmadığı sorgulanıyor. Bel
TİSK’in Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırmaları Merkezi ile birlikte hazırladığı “Türk iş dünyasının Suriyelilere bakışı” raporuna göre Türkiye'de kalıcı olacak S
NTV'ye verdiği demeçte Rusya'yla gerilimi tırmandırmak istemediklerini ama yaptırımlar karşısında 3 temel hazırlık yapıldığını belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, Türkiye'nin m
Irak Başbakanı Haydar el Ebadi'den Musul'a giden Türk askerleri ile ilgili çok sert bir açıklama geldi.