Kansere vakalarının yüzde 90'ına genler değil, çevre ve yaşam şekli neden oluyor. Amerikalı bilim adamları en yaygın kanser türlerinin çevresel faktörler nedeniyle oluştuğunu belirtiyo
Almanya İçişleri Bakanı Maiziere, Türkiye'nin Suriyeli sığınmacılar konusunda gösterdiği performansın takdir edilmesi gerektiğini belirtti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Rusya ile yaşanan uçak krizi sonrasında en çok merak edilen Türkiye'nin doğalgazda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağı sorusuna cevap verdi. "Umudumuz
Tunuslu seyyar satıcı Muhammed Buazizi beş yıl önce kendisini yakarak birçok Arap ülkesinde halk hareketlerini başlattı ancak iktidarlar değişse de ülkelerdeki karışıklıklar bitmedi.
HDP'de yaşanan rahatsızlığı kaleme alan Haber Yazarı Mehmet Acet, çok ilginç bir telefon görüşmesini de köşesinde paylaştı.
Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Avrupa Birliği’nin yaşadığı zorlukları aşamaması halinde uzun süre hayatta kalamayabileceğini söyledi.
PKK'nın şehir yapılanmasını çökertmek için kapsamlı bir operasyona hazırlanan güvenlik güçleri bugün tanklarla sokaklara indi
CHP'nin milletvekili Eren Erdem'in, Rus televizyonlarında söylediği, "DAEŞ Türkiye'den kimyasal alıyor" iftirasına CHP içinden de tepki geldi. Bölgeyi çok iyi bilen CHP'li eski vekil Mehmet
Türk askerinin Musul'a yerleşmesi ve Barzani'nin Türkiye ziyareti sonrası ortaya çıkan yeni durum PKK'yı rahatsız etti.
Nobel Kimya Ödülü'ne layık görülen Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edileceğini belirterek, "Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Erdoğa
"Irak ve Suriye'de IŞİD'e karşı yürütülen hava saldırıları etkili olmuyor. Bölgenin tamamına baktığınızda IŞİD bunca bombardımana rağmen geçen yıldan daha güçsüz değil ve hal
DAEŞ terör örgütünün Ankara'da düzenlediği çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan, 'Rusya çok zor günler geçirecek. Narenciyeyi Amerika kıtasındaki uzak ülkelerden alabilirler ama bu onlara 2 kat daha pahalıya mal olur' dedi.
ABD'li aktivist Daniel Puls Türkiye'deki mülteci kampları dünyadaki en iyi kamplar. Türk Hükümeti mülteciler için çok ciddi bir çaba gösterdi' dedi
Halkın güvenliği için gece gündüz demeden çalışanlardan biri de Emniyet Müdürlüğü mensuplarıdır. Osmanlı'dan yakın zamana kadar fotoğraflar bize çok anlatıyor.