Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair Gökçek'in Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarını okumak isteyen gazeteci Abdülkadir Selvi, sahte hesabın kurbanı oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye'de bir araya gelen Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden konuya ilişkin ilk mesajını yayınladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki görüşme sona erdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüşüyor.
İspanya Anayasa Mahkemesi, Katalan Parlamentosunun Pazartesi günü gerçekleştireceği bağımsızlık oturumunu iptal etti.
Gaziosmanpaşa’da bir araca yönelik uzun namlulu silahla gerçekleştirilen saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır şekilde yaralandı. Yaralılardan birisinin geçtiğimiz g�
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisini
Aşırı sağcı grupların ''Kuran okuyun ve gerçekleri görün'' çağrısı sonrası, İslam'ı araştırarak Müslüman olan kişilerin sayısının arttığı bildirildi.
Myanmar hükümetinin Arakanlı Müslümanlara yönelik zulmüyle ilgili gerçekleri çarpıtarak uluslararası toplumu yanıltmaya çalıştığı belirtiliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bin 244 gün sonra katılacağı AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilk kez "cumhurbaşanı ve parti genel başkanı" sıfatıyla başkanlık
Venezuela Bolivar Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek
İnternetin yaygınlaşmasıyla toplu taşıma araçlarında, iş yerinde, okulda, çarşı-pazarda sanal alemde tur atmak adeta moda oldu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), sanal alemde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran dönüşü K.Irak'ta gerçekleştirilen korsan referandumla ilgili kritik açıklamalarda bulundu.
Hissetmekten, merak etmekten, görmekten, endişe etmekten, sevmekten, kederlenmekten, kafamızın içinde sorular biriktirecek kadar kendimizi yaşamaya kaptırmaktan, dizginleri kalbimize kaptırmak
Hollanda'nın Lahey kentinde aşırı sağcı grup İslam karşıtı protesto gerçekleştirdi.