28 Şubat dönemi mağduriyetler birer birer ortadan kaldırıldı. Ancak İHL mezunları hâlâ askeri okullara alınmıyor.
CHP'li Gürsel Tekin, Taraf Gazetesi'ne verdiği röportajda önemli bir iddia ortaya attı...
ABD ziyaretini sürdüren IKBY Başkanı Mesut Barzani, referandumu IŞİD ile mücadele sebebiyle ertelediklerini belirterek "Ne zaman olacağını söyleyemem ama bağımsız Kürdistan geliyor" ded
Makedonya'nın başkenti Üsküp'te önceki akşam başlayan protestolar devam ediyor. Meclis binası önünde toplanan yaklaşık 4 bin kişi hükümetin istifasını istedi.
ABD Suriye'de IŞİD'e düzenledikleri hava saldırılarında öldürülen sivillerin sayısının sadece iki olduğunu iddia etti
Cumhuriyetçi seçmenlerin yüzde 57'si ABD anayasasının kaldırılarak Hristiyanlık temelli bir sistem istiyor
Suudi Arabistan'ın Yemen sınırındaki Necran kentine iki roket düştü. Yemen tarafından fırlatılan roketler sonucu biri asker beş kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.
Lübnan Genelkurmay Başkanı İmad Can Kahveci terörün ve İsrail’in aynı madalyonun iki yüzü olduğuna işaret ederek “Terörle mücadele İsrail’le mücadeleden daha az önemli değildir”
Yıllarca konser alanı olarak kullanılan ve fetih ruhunu inciten Rumelihisarı'ndaki mescit yapımı tiyatrocu Defne Halman'ı rahatsız etti.
HAMAS (Filistin İslami Direniş Hareketi) kurucusu Şeyh Yasin için Lima Hatir tarafından kaleme alınan ve Filistin Enformasyon Merkezi tarafından yayınlanan metin, Şeyh Ahmed Yasin'in nasıl b
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile KKTC lideri Akıncı arasındaki görüşmeden Kıbrıs'ta çözüm arayışına güçlü destek mesajı çıktı; her iki lider de 2015'in çözüm yılı olmasını dile
BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan Fatma Ana Cemevi'ni ziyaret etti. Baş'ın cemevi benzetmesi ise herkesi şaşırttı.
HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim yasaklarını ihlal ettiği iddiasıyla Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını açıkladı. Bilindiği HDP’nin ayn�
Adana'da MİT tırlarının durdurulması kararını veren 4 savcı hakkında devam eden soruşturmada tutuklama kararı çıktı. Karara göre 4 savcı tutuklanarak cezaevine gönderilecek.
Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyon yapıldı.