İsrail'e seslenen Nasrallah, "Eğer siz, olası bir savaşta 1 buçuk milyon Lübnanlıyı yerinden etmekle tehdit ediyorsanız, direniş de sizi, milyonlarca İsrailliyi yerinden etmekle tehdit ediy
Ağrı'da seçmeni tehdit ettikleri belirtilen 5 kişi tutuklandı.
Macaristan Başbakanı Victor Orban, Mısır'ın darbeci lideri Sisi ile yaptığı görüşme sonrası Avrupa ve araplar için Mısır'ın anahtar olduğunu savundu
YSK sandık başında Kürtçe tercüman bulundurulması talebini kabul etti.
Rusya Devlet Başkanı Putin, Yunan Başbakan Çipras'la bir telefon görüşmesi yaptı, görüşmede 'Türk Akımı' doğalgaz boru hattı üzerinde durulduğu bildirildi.
Uçakla seyahat edenler haklarını iyi bilmezse, havayolları da bunları saklamaya, hatta birer sır haline getirmeye çalışıyor
Ukrayna Cumhurbaşkanı Petrol Poroşenko, Kırım için Rusya'ya dava açmaya hazırlandıklarını açıkladı.
Diyarbakır'daki patlamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonlarına çıkmayan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Erdoğan katliama uğrayan halktan özür dilesin' dedi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, askeri alandaki faaliyetlerinin kendini savunmak için olduğunu, NATO'ya saldıracağı söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ardahan'da konuştu. Diyarbakır'daki patlama sonrası Demirtaş'ı aradığını fakat açmadığını belirten Erdoğan, 'Ben insani görevimi yaptım' dedi.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sancaktepe ve Çekmeköy'de çok sayıda adrese operasyon düzenledi.
Bingöl Valiliği, HDP'nin kiraladığı minibüs şoförünün öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin önemli delillere ulaşıldığını açıkladı...
BM Güvenlik Konseyi, Suriye'de çocukların da arasında olduğu çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden olan varil bombalı saldırıyı kınadı.
7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde yaklaşık 54 milyon seçmen sandık başına gidecek. Türkiye genelinde 199 bin'den fazla sandık kurulacak. Seçimlerde kullanılmak üzere 73 milyon 988 b
Bosna savaşından 20 yıl sonra Bosna'ya gelen Papa, farklı etnik ve dini inanca sahip bölgede barış ve huzur dileklerini iletti.