FETÖ lideri Fethullah Gülen'in, geçmiş dönemde Hakan Şükür ve futbolcularla yaptığı toplantıda 'Dua ve himmetlerle Galatasaray'ı ayağa kaldırmamız lazım.' sözleri ortaya çıktı.
Van'daki terör eylemini gerçekleştiren YDG-H'li 7 teröristin Şubat ayında HDP binalarında ideolojik eğitim aldığı ortaya çıktı.
HSYK tarafından görevden alınan Ankara Batı 2. Sulh Ceza Hakimi Çelik'in, hakkında 'mevcut somut delil' bulunmasına rağmen Akıncı Üssü'nde gözaltına alınan FETÖ'nün 'hava kuvvetleri i
FETÖ'cü general İlhan Talu adına kayıtlı Ankara'da 17 katlı on, 18 katlı üç, 25 katlı beş betonarme apartman ve arsa bulunduğu belirlendi.
Uşak'ta FETÖ'nün finansal yapılanmasına yönelik sürdürülen soruşturmada, örgütün bölge yöneticilerinin tutuklanması üzerine, örgüte finansal aktarımın devamı için "ablalar" olar
6 Ağustosta ABD bir rapor yayınladı, İncirlikteki nükleer bombalarımız tehlikede denildi.
Bolvadin ilçesinde yaşanan olayda, Sultan Carullah Kuran Kursu yakınlarında kazılan çukurdan çok sayıda Kuran-ı Kerim çıktı.
ABD seçimlerinde Başkan adayı olan Trump'a Ukrayna'dan 12 milyon dolar aktarıldığı ortaya çıktı
Eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Hudutinin darbe girişimi gecesi, kaçmak için kendisine keşif uçağı hazırlattığı ortaya çıktı.
FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' olarak bilinen Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz'ün savcıya verdiği ifadesinin tam metni ortaya çıktı.
Her darbe de bir nevi işgal girişimidir. Ancak bu işgal girişiminin durup dururken, spontane biçimde ortaya çıktığını düşünmüyorsunuzdur herhalde. Batılı devletler, gözüne kestirdik
İran'da uyuşturucu kullanımının gittikçe arttığı hükümet yetkilileri tarafından itiraf edilirken AIDS'in ciddi şekilde yaygınlaştığı ifade ediliyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü İkmal ve Bakım Dairesi Başkan Yardımcısı Şentürk'ün 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne götürülmesi gereken silah ve mühimmatı kamyon kalmay
Erzurum'un Karayazı ilçesinde, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan bir kişinin evinden FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yazdığı kitaplar bulundu.
FETÖ lideri firari Fetullah Gülenin 1980 12 Eylül darbesinden 2 ay önce kullandığı sözlerde darbeyi 40 yıl önceden haber verdiği ortaya çıktı.