NASA'nın Mars'taki uzay aracı Curiosity, dün gezegenin yüzeyinde çıktığı gezintiden bugüne kadarki en detaylı jeolojik katman görüntülerini Dünya'ya gönderdi.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrovın, İsviçrenin Cenevre kentindeki dünkü görüşmesinden Suriyede ateşkes kararı çıktı.
İran'da Kürtlerin yoğun yaşadığı bölgelerde faaliyet gösteren ayrılıkçı gruplara, ABD'nin askeri eğitim ve çok sayıda silah verdiği ortaya çıktı.
Diyarbakır'da terörle bağlantılı 4 bin öğretmenin açığa alınması terör yandaşları tarafından protesto edildi. Protesto gösterisinde olaylar çıktı. Polis müdahale etti.
Diyarbakır'da 8'inci Ana Jet Üssü'ne saldırı düzenlemek amacıyla tünel kazıldığı istihbaratı üzerine harekete geçen polis, üsse 50 metre mesafedeki bir evde kazı çalışması yapıld
Norveç'te Müslüman kadın müşterisine hizmeti reddeden berber yargının karşısına çıktı
CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Mahmut Övür'ün iddiasıyla ilgili çok sert çıktı. CHP'li Tekin, 'İspat edilsin, kendimi Taksim Meydanı'nda asarım' dedi.
Doğu ve Güneydoğu'da 14 bin civarında öğretmenin meslekten atılacak olmasına ilişkin CHP ve HDP'den tepki geldi.
Türkiye tarafından Hollanda'ya iade edilen bir terör zanlısını, Hollandalı makamların savcılığın geç bilgilendirilmesi nedeniyle elinden kaçırdığı ortaya çıktı.
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci general Semih Terzi'yi öldüren kahraman astsubay Ömer Halisdemir'in katili Fatih Şahin'in ikinci ifad
Konya'da bir konteynerden 2 adet 1 dolarlık banknot bulundu, inceleme başlatıldı
FETÖ lideri Fethullah Gülen ağlarken bayılmaması için yelpaze sallayan ve bu görüntüyle sosyal medyada fenomen olan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.
İran ve İngiltere, diplomatik ilişki seviyesini 2011 yılından sonra yeniden büyükelçilik düzeyine yükseltti.
Hakkari'nin Çukurca kırsalında PKK'lılara yönelik operasyonda bu sabah çatışma çıktı. Örgüt üyelerinin açtığı ilk ateşle 2 asker şehit oldu.
ABD destekli PKK'nın Suriye uzantısı YPG saflarında savaşan İngiliz grup, TSK'nın Münbiç'e ilerlemesini durdurmak için yola çıktıklarını açıkladı