"Sırtımızı terör örgütüne dayadık" diyen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır'da yaşanılan saldırı hakkında "Ben gerildim" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
Kilis'te Dağ Hudut Karakoluna ateş açılması sonucu 1 astsubay şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı. Çıkan çatışmada bir IŞİD mensubu ölü ele geçirildi.
Kilis'te Suriye tarafından açılan ateş sonucu bir astsubayın şehit edilmesinin ardından TSK'nin IŞİD mevzilerini vurdu. TSK tanklarının Suriye'ye ateş açtığı, bir IŞİD militanının
IŞİD'in kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu şehit olan Astsubay Yalçın Nane'nin 2 aylık evli olduğu ve bölgeye geçici görevle gönderildiği ortaya çıktı.
Suriye Türkmen Hareketi Başkan Yardımcısı Tarık Sülo Cevizci, Suriye sınırında meydana gelen ve bir askerin şehit olmasına neden olan çatışmayla ilgili bilgi verdi.
İsrail’den gelen ‘İran ve IŞİD tehdidine karşı Türkiye ile anlaşmanın yolu bulunmalı’ açıklamasının ardından Türk Dışişleri, normalleşme için adımın İsrail tarafından atıl
Suruç patlamasından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili olarak bir hacker timi tarafından siber saldırı açıklaması geldi.
Tunceli'de Munzur çayı üzerinde yüzen bir çantanın balıkçılar tarafından bulunması ile ortaya çıkan bebek cinayeti aydınlatıldı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bülent Arınç'ın "Ölenlerin arasında HDP'li yöneticiler yok" açıklamasına yanıt verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç ve Ceylanpınar'da yaşanan terör eylemlerine ilişkin HDP'yi eleştiren bir açıklamada bulundu.
Beyaz Saray, Obama yönetiminin Guantanamo tutukevinin kapatılmasına yönelik çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu açıkladı
İslahiye'de çadır kentlerdeki Suriyeliler'in dışarı çıkması yasaklandı.
Cemaat’in yayın organı Zaman gazetesi yazarı Ahmet Uran Alkan, “İstikbâl TKP'nin!” başlıklı bir yazı kaleme alarak gelecek genel seçimde TKP’ye oy vereceğini açıkladı.