Brüksel'de gerçekleşen patlamaların ardından Facebook'un ''Safety Check'' uygulamasını devreye çok geç sokması tepki çekti.
34 kişinin yaşamını yitirdiği, 200 kişinin de yaralandığı saldırılar ardından Belçika hükümeti 3 günlük ulusal yas ilan etti.
India Today Belçika polisi saldırganlara ait olabileceği belirtilen fotoğrafları yayınladı.
Halk Bankası, isim vermeden, ABD'nin Miami kentinde tutuklanan işadamı Rıza Sarraf hakkında yürütülen soruşturma ile ilgisinin bulunmadığını açıkladı.
Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'in Eylem Planı kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan 3 aylık vaatlerin tümü 90 günlük süre içerisinde tamamlandı.
Ukrayna, Belçika'da düzenlenen terör saldırıları sonrası Rusya'yı suçladı. İddialara Rusya'dan çok sert tepki geldi.
Terör kimden gelirse gelsin karşı çıkmak yerine bazı terör örgütlerine kucak açan Avrupa korkunç bir terör tehdidi altında..
Terör saldırılarıyla sarsılan Belçika'daki Tihange nükleer enerji santralinin boşaltıldığı açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'de 34 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarıyla ilgili açıklama yaptı.
CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, Ankara bombacısı Seher Çağla Demir ile 1 Mayıs'ta beraber halay çekenleri tek tek belirleyip, parti disiplin kuruluna sevk edeceklerini açıkladı.
Brüksel'de bu sabah meydana gelen patlamaların ardından ölü ve yaralı bilgileri her geçen saat artıyor. Gelen son resmi açıklamada, 13'ü havaalanı patlamalarında, 15'i ise metrodaki patla
Brüksel'deki patlamalar sonrası saldırılarla ilgili bilgi ve uyarılar televizyon kanalları, haber siteleri ve sosyal medyada sık sık paylaşıldı, kamuoyu sürekli olarak bilgilendirildi.
Belçika'nın Brüksel kentinde gerçekleşen 3 patlamayı terör örgütü DAEŞ üstlendi.
Belçika’da meydana gelen patlamalar sonrası ülkede yaşayan vatandaşlarımız bir an önce Türkiye’ye dönmek istediklerini söyledi.
AB Dış Politika ve Güvenlik Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Belçika ile ilgili yaptığı konuşma sırasında ağladı.