Tarih: Yakın gelecek. Yer: Fatih At Pazarı ya da Üsküdar Palmiye Meydanı ya da Başakşehir Sular Vadisi ya da en iyisi sosyal medya meydanı. Taraflar: Bir tarikat yapısına bağlı Sünni Savu
Petrolün çöküşü enerji faturasını düşürmesine karşın ihracat ve turizmi aşağı çekiyor. Varil fiyatının 120 dolar olduğu 2.5 yıl önce 6 petrol ülkesine 19.1 milyar dolar olan ihr
YPG'nin havadan vurulduğu gece, Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı'nın bulunduğu yerden Suriye'ye tank sokulmasının kararlaştırıldığı ileri sürüldü. Eğer, örgüte yönelik düzenle
Türkiye'nin PKK'nın Suriye'deki kuyruğu PYD'ye yönelik ilk hava operasyonunun öyküsü, El Bab'a ilerlediği fark edilen örgütün çekilmesi için ABD'ye haber verilmesiyle başlıyor
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) lisansı iptal edilerek kapatılan FETÖ'ye ait dershanenin başvurusunu, iç hukuk yollarının tüketilmemesi nedeniyle kabul edilemez buldu.
ABD yönetimi, Türkiye’nin Musul’daki askeri varlığıyla Irak merkezi hükümetinin prensiplerine aykırı bir harekette bulunmadığını bildirdi.
Türkiye’nin artık tehlikenin kapısına dayanmasını beklemeyeceğini belirten Doç. Dr. Mehmet Şahin, “Halep ve Musul güvende değilse Türkiye güvende olmaz” dedi.
İtalya’nın başkenti Roma’da yaşayan çok sayıda Müslüman, resmi kayıtlı olmayan camilerinin kapatılmasını Kolezyum önünde protesto edip, Cuma Namazı kıldı.
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürlüğünden ayrıldığını açıklayan Temel Kotil, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürlüğü görevine getirildi.
Düşünce Mektebi'nde gerçekleşen tefsir derslerini canlı olarak izleyebilir, dilerseniz kaçırdığınız kısımları geri alarak yayını en baştan takip edebilirsiniz
Almanya, Türkiye'den 35 diplomatik pasaport hamilinin, FETÖ'nün 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından Almanya'ya iltica talebinde bulunduğunu belirtti.
Hrant Dink cinayeti soruşturmasında, meslekten ihraç edilen Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ile eski jandarma görevlileri Muharrem Demirkale ve Yavuz Karakaya'nın tutuklanmasına karar verildi.
Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, 'Adil Öksüz'ü yakalatacak dosya hasıraltı edildi' haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Hrant Dink cinayetinin jandarma ayağına ilişkin yürütülen soruşturmada firari eski savcı Zekeriya Öz'ün izine ulaşıldı.
İran Psikiyatri Derneği ülkeden her yıl 150 bini yüksek eğitimli gençten oluşmak üzere 300 bin İranlının ülkeyi terk ettiğini açıkladı.