ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü White, ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD kuvvetlerini Suriye'den çekeceğine yönelik iddiaları "dedikodu" olarak niteledi.
"İçerideki Batı düşmanı söylemin de etkisiyle kamuoyunun ne tarih ne de jeopolitik gerçekleri kaale alma gereği duyarak bu gidişattan memnun olduğuna dair de yeterince işaret var."
Aydın'ın Didim ilçesinde, polis tarafından yakalanan cezaevi firarileri Ö.E. ile A.B., bu kez de sağlık kontrolünden getirildikleri Emniyet Müdürlüğü önünden kaçtı. Şüphelileri elin
Bu olaylar Türkiye’nin dış politikasında bir “eksen kayması”nın olduğu konusunda özellikle Batı başkentlerinde ifade eden kaygıları haklı çıkartır mı?
Rusya'yı 'ajanları öldürmekle suçlayan' İngiltere'ye cevap veren Rus Büyükelçi Nebenzia, "Ateşle oynuyorsunuz, üzüleceksiniz." diyerek tehdit etti.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 17 güvenlik korucusu yaralandı.
Almanya ve Fransa şimdilik Türk-Rus yakınlaşmasını dengelenmesi gereken bir olgu olarak ele almıyor. Aksi takdirde Fransız cumhurbaşkanı Macron, YPG’lileri sarayında ağırlama tercihinde
Ama görünen o ki, geleneksel İslam kültürünün şekillendirdiği bir dünyanın argümanlarıyla konuşan bazı dindar kesimlerin, daha çok dini gerekçelerle Avrupa Birliği’ne önemli itiraz
Tunceli etkisiz hale getirilen ve kırmızı kategoride yer alan örgütün sözde Erzurum saha sorumlusu Medeni Sayılgan'ın 16 ayrı terör eyleminin faillerinden olduğu belirlendi.
Almanya'da sık sık gösteri düzenleyen ve PKK'ya yakın kuruluşların çatı örgütü olarak bilinen Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi'nin Hannover şubesine polis baskın düzenlendi.
İngiltere Yom Kipur Savaşından bu yana ilk kez, Ortadoğu'da kalıcı bir üs kurdu. Askeri üste, 500 Kraliyet Donanması personeli ile denizciler, askerler ve havacılar görev yapacak
İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Gazze sınırında Filistin Toprak Günü münasebetiyle düzenlenen Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerine katılan Filistinlileri tehdit etti.
Ermenistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Şavarş Koçaryan, Erivan'ın Türk-Rus ilişkilerinin gelişimini dikkatle izlediğini belirtti.
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu, bu yıl ciro ve ihracat rakamlarını büyük oranda artıracak.
Pentagon sözcüsü White, ABD Başkanı Trump’ın ABD kuvvetlerini Suriye’den çekeceğine yönelik iddiaları “dedikodu” olarak niteledi.