İran dini lideri Ali Hamaney'in basın sözcüsü Ali Ekber Velayeti, Suriye ordusunun Rakka'yı geri alacağını söyledi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye’nin otomobili projesinin, “Ortak Girişim Grubu”nun müşterek sorumluluğu olduğunu vurguladı.
Suçlu olduğunu söyleyen Emrah Serbes, mektubunda "İnsanlardan tek ricam var, beni unutsunlar beni rahat bıraksınlar ve cezamı çekeyim" dedi
Batı ülkeleri, Mısır'da 7 haftadır tutuklu bulunan Avukat İbrahim Mutevelli'nin gözaltında tutulmasından ve cezaevi koşullarından endişe duyduğunu ifade etti.
Fransa, 2015'te başkent Paris'te düzenlenen terör saldırıları üzerine ilan edilen OHAL uygulaması süresince alınan güvenlik önlemlerine ilişkin bilançoyu açıkladı.
S&P, Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notunu BB, yerli para cinsinden notunu BB olarak teyit ederken, ülkenin not görünümünün 'negatif' olduğunu bildirdi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, şehitlerin kanının yerde kalmadığını belirterek, "İçeride ve dışarıda kökünü kazıyıncaya kadar teröristlerden hesap sormaya devam edeceğiz." dedi.
Başbakan Yıldırım, enflasyon rakamları için, "Bugün açıklanan oran yüzde 11.9. Bizim beklediğimizin üzerinde bir sonuç. Hedefimiz bunu tek haneli orana düşürmek" dedi
Kalem kutsaldır, ondan yansıyanlar da hakkaniyete uymalı. Çünkü kalem sahibi sadece kendinden sorumlu değil ki. Yazılan her sözcük artık kalıcı olur. Bir eser hiçbir zaman, tamamı imha
Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Netenyahu’nun Filistin direnişine dayattığı şartlara çok sert cevap verdi. Ebu Zuhri, özellikle Siyonist çevrelerin öne çıkardığı “Filistinliler toprak
Çavuşoğlu:- 'Türkiye her zaman azınlık toplumunun yanındadır, olmaya da devam edecek. Biz ana vatan olarak, Türkiye olarak sizleri yalnız bırakmayız, bırakmadık da'- '(Türkiye-Yunanista
Cumhurbaşkanı Erdoğan, müftülere nikah kıyma yetkisi veren kanunu onayladı
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan ve Mısır’ın Rodos adasında yaptıkları tatbikatın hukukun açık ihlali olduğunu bildirdi.
Tunceli Valiliği, Nazimiye İlçesi kırsalında yürütülen operasyonlarda etkisiz hale getirilen 8 PKK'lıdan 4'ünün aranan teröristler listesinin gri kategorisinde olduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli kırsalı ile Tunceli Dokuz Kayalar bölgesinde toplam 22 terörist öldürüldüğünü açıkladı. Bölgede çatışmaların sürdüğünü kaydeden