Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavel Klimkin, Ankara ve Kiev arasındaki askeri işbirliğinin Karadeniz bölgesinde güvenliğin temeli olduğunu savundu.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Yüksek Müzakere Komitesi (YMK) üyeleri ile Pazartesi günü BM ofisinde buluşmasının ardından görüşmelerin
İngiltere'de doğurganlıkla ilgili yasal düzenlemeleri yapan kurum, bir grup araştırmacıya insan embriyosunun genlerini değiştirme izni verdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, ekmek zammı ile ilgili sitemde bulunarak, 'Ekmekte maliyet 48 kuruş, bütün karları koyduğunuzda 61 kuruş oluyor, ne değişim oldu da yüzde
"Selam Tevhid'de kumpas" davasında sanık avukatlarının birçoğunun reddi hakim talebinde bulunduğu duruşma, çıkan tartışmalar üzerine yarına ertelendi .
Eski İran Cumhurbaşkanı Rafsancani, İran devrim lideri Ayetullah Humeyni'nin torununun Uzmanlar Meclisi adaylığının reddedilmesini eleştirdi.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bülent Arınç'ın açıklamalarıyla ilgili olarak "Sayın Arınç kendi görüşlerini ortaya koymuştur. Bu kişisel görüşlere
İran ülkenin yurt dışında bulunan varlıklarının önemli bir kısmının Türkiye’nin de aralarında bulunduğu beş ülkede olduğunu açıkladı.
Bosna'da değişikşehirlerde düzenlenen yürüyüşlerde, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yargı çalışanlarına, başörtüsünü de içine alacak şekilde "dini sembolleri" yasaklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Rusya’nın yaptığı sınır ihlalinin kabul edilemez olduğunu söyledi.
Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Abdurrahman Mustafa, Riyad grubunun daveti üzerine Cenevre'ye gitmek için uçağa bindi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, ülkemizde anne ve babasını kaybetmiş 53 bin Suriyeli çocuk olduğunu açıkladı
Gerçekliğin çeşitli soyutluk düzeyleri olduğunu kabul edebiliriz. En somut gerçekler hal ifadeleri ile ifade edilenlerdir. Teorik ve formel ifadeler daha soyut gerçekleri yansıtırlar. Bir if
Nijerya’da Boko Haram terör örgütünün Maiduguri kentine düzenlediği saldırıda 8’i çocuk en az 65 kişinin öldüğü belirtildi.
“Âkif gibi çağının şahidi olabilmek” başlıklı yazımın devamı niteliğinde, Ekim 2011’de İstanbul’da gerçekleştirilen “Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Milli Birlik ve Bütünlük Se