Türkiye ile Rusya arasında yaşanan "uçak krizi" diplomatik gerginliğe yol açmakla kalmadı, Rus halkının bir bölümünün Türkiye ve Türklere bakışını değiştirdi.
Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinde altıncı güne girildi. Son adım dün akşam Türkiye’ye yönelik bir dizi yaptırımı öngören kararnameyi imzalayan Rusya Devlet Başkanı V
Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin'in en yakınındaki danışmanlardan olan ve 'Putin'in Vekilleri' adlı gruba mensup olan Sergey Markov, Türkiye ile Rusya arasında patlak veren uçak krizi sonr
Suriye'de İdlip'in Serakip ilçesinde İHH tarafından işletilen büyük bir ekmek fırını vuruldu. Saldırıyı, bugün İdlip'in Eriha ve Halep'in Azez ilçelerinde sivil bölgeleri bombalayan R
Gazze Şeridi'nde, İsrail'in saldırıları sonucu yıkılan 9 caminin yeniden inşası için 2 Aralık'ta temel atılacak
İsrail Radyosu'na konuşan Savunma Bakanı Moşe Yalon, bir Rus savaş uçağının sınır ihlâli yaptığını ve uyarıldığını açıkladı.
Sınır ihlali yapan uçağının Türkiye tarafından düşürülmesini hazmedemeyen Kremlin’in öfkesi sürüyor.
Türk Hava Kuvvetleri'nin Ege'de Yunan uçaklarıyla uzun süredir yaşadığı müzmin sürtüşmeler Akdeniz'e kadar inerken, son yıllarda Suriye ve Rusya ile Suriye sınırına, yine Rusya ile Kar
Almanya'nın IŞİD ile mücadelede kullanılması amacıyla göndereceği keşif uçaklarının İncirlik veya Amman'da konuşlandırılması planlanıyor.
Sınır ihlali yapan Rus uçağını düşürmemizin ardından, Ukraynalı vekiller Türkiye'ye yıldızlı kutlama yaptı.
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının İdlib'in Eriha ilçesinde pazar yerine saldırması sonucunda 40 sivilin öldüğü açıklandı.
Rusya, Afganistan'da Taliban ve IŞID'e bağlı gruplarla mücadele aktif destek talebinde bulundu.
Dağıstan'da direnişçilerle güvenlik güçleri arasındaki çatışmada üç kişi öldü
Başbakan Davutoğlu, Suriye sınırında düşürülen Rus uçağın pilotunun dün gece geç saatlerde kendilerine teslim edildiğini açıkladı. Pilotun cenazesi Rusya'ya gönderilecek.
Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesinin ardından bu ülkeye giden Türk vatandaşları geri gönderilmeye devam ediyor.