Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nda ortaya çıkan betonarme mevzilerin aslında kime ve neye hizmet ettiğini açıkladı. "Afrin Dağlarında YPG/PKK'ya inş
2. Türkiye-Afrika Ortaklığı Bakan Düzeyinde Gözden Geçirme Konferansı, gelecek hafta İstanbul'da yapılacak
Zaman gazetesinin eski imtiyaz sahibi Alaeddin Kaya, "İsmini bilemediklerim dahil tüm acılı insanlardan özür ve af diliyorum. Lütfen beni affetsinler." dedi.
The Spectator Index'in açıkladığı araştırma sonuçları, Türkiye'nin sağlık hizmetleri konusunda geldiği aşamayı bir kez daha gözler önüne serdi
AK Parti eski Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, görevden ayrıldıktan yaklaşık 3 ay sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Aydın İl Başkanlığı’na atandı.
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfına yönelik operasyonda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden aralarında vakfın kurucu başkanı Alparslan Kuytul'un da bulunduğu 5'i tutuklandı.
Dışişleri Bakanlığından, Avrupa Parlamentosunda (AP) Türkiye hakkında bugün kabul edilen karara ilişkin "Kendi binasında terör örgütünün paçavralarının asılmasına izin veren AP'ni
Esed rejimi, ABD'nin dün 'DSG karargahına saldıran Suriye hükümet güçlerini vurduk' sözlerine ilişkin açıklama yapıldı.
FETÖ'nün sözde 'Silivri Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu mahrem imamı' sanık Gürcan'a, elebaşı Gülen hakkındaki övücü sözleri nedeniyle mahkeme başkanı tepki gösterdi.
Türkiye'nin Rusya'dan destek talep etmediğini belirten Frants Klintseviç, Türkiye'nin gözlem noktası kuracak güce sahip olduğunu söyledi.
TSK ve ÖSO birlikleri, Zeytin Dalı Harekâtı’nda Afrin’in Şeyh Horoz köyü ve alt yerleşimleri ile Havuz Tepesi’ni teröristlerden tamamen temizledi.
Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüştü.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) unsurlarının Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'dan temizlediği Sirgaya Tepesi'nin birbirleriyle bağlantılı beton tünellerle çevr
Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir et lokantasında çalışan Erdal Şef'in, müşterilerin arasında eti pişirmek için yaptığı ateş şovu hayal kırıklığı ile sonuçlandı... Tavana kad
Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten askerlere yönelik saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si ağır 10 asker yaralandı.