Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkesinin tüm yaptırımlara rağmen nükleer silah geliştirmeyi sürdüreceğini ve böylece ABD ile "güç dengesi" oluşturacağını bildirdi.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Katar ile yaşanan krizin üzerinden 100 gün geçmesine rağmen bir çözüm bulunmamasından endişeli olduklarını söyledi.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabirel, Avrupa Birliği'nin Türkiye ile üyelik müzakerelerini durdurması gerektiğini söyleyerek Türkiye'nin, insan haklarını ve basın özgürlüğünü i
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sıcak havaların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirterek, "Vatandaşlarımızın piknik ateşi yakmamaları, anız yangını veya köylerde
Uluslararası Af Örgütü , Myanmarlı güvenlik güçlerinin Arakan eyaletinde 'sistematik bir kampanya' yürüterek Arakanlı Müslümanların köylerini yaktıklarına ilişkin ellerinde kanıtlar
Enteresan olan Hatun Tuğluk’un cenazesi mezarlığa getirilmeden önce öfkeli ve saldırgan bir kalabalığın mezarlığı kuşatmış olmasıydı. Mezar açılmış, yakınları cenazelerini doğ
Kimi AK Parti’li ailelerin çocukları da dahil olmak üzere birçok genç, İslamî söylemlere sıkça müracaat eden iktidara ve iktidar taraftarı çevrelere -medyaya da- şu veya bu sebeple duyd
BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric, Suriye'nin Rakka kentinde 15 bin sivilin güvenliği konusunda endişeli olduklarını söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımların ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'e sorulması üzerine, 'FETÖ'cü bir ga
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Türkiye olarak Azerbaycan'ın enerji sektöründeki yatırımlarını büyütmeye devam edeceklerini söyledi.
UNICEF Sözcüsü Boulierac, Myanmar’daki şiddet olaylarından kaçarak Bangladeş’e sığınan Arakanlı Müslümanların sayısının 400 bine yaklaştığını, bunların 220 binini çocukların
Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Espagne, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri almasının NATO ülkelerinin üzerinde yorum yapacağı bir durum olmadığını söyledi.
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Türkiye'nin gayretleriyle Arakan Maungdaw'da günlerdir gıdası olmayan köylerdeki 3 bin ihtiyaç sahibi aileye yardımların ulaştırıldığını bildirdi.
Myanmar yönetimi, ordu ve Budist milliyetçilerin saldırısı altındaki Arakan'da yakılan Müslüman köylerin durumunu "terk edilmiş" olarak açıkladı.
AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, yıllık ‘Birliğin Durumu' konuşmasında, Türkiye'nin AB'den uzaklaşmakta olduğunu söyledi.