Bakanlar Kurulu kararıyla Ramazan bayramının arife günü olan 4 Temmuz pazartesi ile ardından 8 Temmuz cuma gününü kamu personelinin idari izinli sayılmasıyla 9 güne çıkan Ramazan Bayram�
İngiltere'de, 16-30 Haziran tarihleri arasında nefret suçlarında bir önceki yılın aynı dönenine kıyasla yüzde 42 artış görüldü.
Merkezi Kuzey Irak'ta bulunan İran Kürdistan Demokrat Partisi (İKDP)'ne bağlı Kürt muhalifler Tahran yönetimine karşı yeniden silahlanıyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'ya yönelik olarak Kuzey Irak ve Şemdinli kırsalına hava harekatı düzenledi.
Taliban'ın Molla Ömer'den sonraki lideri Molla Ahtar Muhammed Mansur'un da insansız hava aracı saldırısında hayatını kaybetmesiyle Taliban'da yeni bir dönem başladı. Molla Heybetullah Ahun
İstinaf mahkemelerinin (Bölge Adliye Mahkemeleri) 20 Temmuz’da faaliyete geçmesiyle yargı sistemimizde yeni bir döneme girilecek.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, IŞİD'e karşı Irak Ordusu ve PKK ile birlikte Peşmerge güçlerinin de savaştığı Mahmur cephesini ziyaret etti.
Yüce Mevlâ, insanoğlunu müspet ve menfi duygular üretecek mekanizmalarla beraber yaratmıştır. Vahyin ışıklarıyla aydınlanan akıl ve fıtratı bozulmamış irade mekanizmasını devreye k
Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu ve babasının döneminde yönetimin ortağı olan Seyfulislam Kaddafi hakkında idam kararı bulunmasına rağmen serbest bırakıldı.
HAMAS ile İsrail arasında esir pazarlıkları sürerken HAMAS liderleri de bayram mesajlarında Filistinli esirlerle ilgili önemli ifadelere yer verdi.
Taliban'ın Molla Ömer'den sonraki lideri Molla Ahtar Muhammed Mansur'un da insansız hava aracı saldırısında hayatını kaybetmesiyle Taliban'da yeni bir dönem başladı. Molla Heybetullah Ahun
PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Mustafa Karasu HDP Milletvekili Kadri Yıldırım'ın partisinin milletvekillerini eleştiren sözlerine isim vermeden yanıt verdi.
Türkiye’nin hızlı bir şekilde dış politikada değişim için attığı adımların arasında Mısır’a yönelik açılımın da yer alacağının sinyalleri hükümet kanadından verilmeye ba�
Kafkasya ve Orta Asya cumhuriyetleri, radikal dinci terör örgütü IŞİD’in en tehlikeli insan kaynakları arasında yer alıyor. Üstelik bölgede durum, Suriye’den geri dönenlerle daha da köt
Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın 1,5 - 2 aylık izne çıktığını, görevine devam ettiğini duyurdu.