Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Önder Ergönül, 10 reçetenin en az üçünde antibiyotik yer aldığının bilindiğini
Myanmar hükümetinin Arakanlı Müslümanlara yönelik zulmüyle ilgili gerçekleri çarpıtarak uluslararası toplumu yanıltmaya çalıştığı belirtiliyor.
İstihbarat örgütü yöneticilerinin değerlendirmesi Başkan Donald Trump’ın 'kaçık, roket adam' söylemleriyle uyuşmuyor.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek katıldığı programda Motorlu Taşıtlar Vergisi zammı için kısa süre içerisinde açıklanacağını söyledi.
Kerkük’ün demografisinin değişmeye başlama nedeni petrolün ta kendisiydi. O güne kadar Türkmen kenti olan Kerkük’ün çehresi, 1930’larda çalışmak için gelen ve getirilen Arap ve Kürt
ir Diyanet personeli tarafından diyanet personelinin faiz hassasiyeti ile ilgili araştırma ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Sakarya iline bağlı 16 ilçede görev yapan 368 diyanet personeli i
İstanbul'da PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye ve Irak'ta Türkiye ile İran'ın önemli rol oynadığını söyledi.
Dünyaya daha çok film satılsın diye platolar teşvik edilecek, dizilerde Türk kültürü öne çıkarılıp turizm ve ihracat potansiyeli değerlendirilecek.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği iddialarının ardından, yerine konuşulan ismin Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki olduğu öne sürüldü.
İspanya'nın doğusundaki Katalonya özerk yönetimi parlamentosu, 9 Ekim'de tek taraflı bağımsızlık ilan etmeye hazırlanıyor.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) düzenlenen tartışmalı referandum sonrasında buradaki bölgesel hükümete petrol ambargosu uygulanması çağrıla
Erdoğan Ruhani ile birlikte açıklama yapıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimine ilişkin davada karar çıktı. 22 sanığa 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
İsrail'in Arakanlı Müslümanlara yönelik saldırıların yaşandığı Myanmar'a şaibeli silah satışı delilleriyle yargıya taşınırken, İsrail hükümetinin resmi açıklama yapmaktan kaç