İspanya'dan tek taraflı bağımsızlık ilanı için toplanacağı sanılan Katalonya Özerk Yönetim Parlamentosunda olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.
Milli Savunma Bakanı Canikli, '(TSK'nın İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine intikali) Suriye'den gelen Türkiye'ye yönelik tehditler tamamen ortadan kalkana kadar bizim oralarda olmamız gere
Putin, yabancıların Rus ordusunun yurt dışındaki operasyonlarına katılmasına izin verdi
Hamas, İsrail'in kutsal mekanlara yönelik ihlallerine karşı koymak için Mescid-i Aksa'da nöbet tutma çağrısında bulundu.
Vize yasağının kalıcı olacağını sanmıyorum. Ama açıktır ki Türkiye- ABD ilişkileri tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Bu noktaya gelinmesinde Türkiye’nin ilişkileri yönetme tarzı
Bangladeş'ten bir son dakika haberi... Zalim Hasina rejimi Cemaat-i İslami hareketine baskılarını sürdüyor. Dakka Metropolitan Polisi, aralarında Cemaat-i İslami Lideri Makbul Ahmet, Genel Se
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Rusya ile koordineli olarak başlattığı İdlib operasyonunun ardından ABD'nin, İdlib'teki El Kaide destekli gruplara yeniden destek vermeye başladığı öne sürü
Romanya'daki ABD üslerinden bazı birliklerin Bulgaristan'a kaydırıldığı, Bulgaristan'a giren ABD askerlerinin ise Türkiye sınırına doğru ilerlediği öne sürüldü.
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristleri deniz yoluyla getirdikleri belirlenen Suriye uyruklu 3 gemi personeli ile 1 terörist, gözaltına alındı.
CHP'den Türkiye ile ABD arasındaki vize krizine yönelik bir açıklama geldi. Grup Başkanvekili Altay, ABD'nin tutumunun kabul edilemez olduğunu belirtti ve sağduyu çağrısı yaptı.
Irak Milli Güvenlik Kurulu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) gayrimeşru referandumunu gerçekleştirenler hakkında "hukuki işlem" başlatıldığını duyurdu.
Astana’da varılan mutabakat sonrası başlayan İdlib harekâtına dair en kritik bilgiye KARAR ulaştı. Kenti elinde tutan HTŞ, ÖSO’nun şehre sokulmaması şartıyla bölgeyi TSK’ya bırakmay
İspanya'nın doğusundaki Katalonya'nın Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, tek taraflı bağımsızlık ilanından geri adım atmayacaklarını söyledi.
ABD’nin Türkiye’ye yönelik tutumu akıllar 1974 yılında gerçekleşen Kıbrıs harekatı ile kapatılan İncirlik Üssü’nü getirdi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından, siber güvenlik amacıyla siber sefer emri çıkartılmasına yönelik çalışma yapılmadığı bildirildi.