Fransa'nın Mulhouse kentinde önceki gece meydana gelen yangınla ilgili gözaltına alınan 28 yaşındaki gencin, sorgu sırasında suçunu itiraf ettiği açıklandı.
Irak Başbakanı İbadi, IKBY'yi Kerkük'e askeri yığınak yapılmaması konusunda uyardı.
Irak'taki kayıtlarda ölü olarak gözüken ve yürütülen soruşturma kapsamında hayatta olduğunun anlaşılması üzerine Ankara'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan "Ebu Yusuf" kod ad
Kazakistan’da Almatı-Çimkent arasında sefer yapan ambulans uçağın düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "ABD Dışişleri Bakanlığı, Washington'da görev yapan 15 diplomatın geri gönderileceğine ilişkin alınan karar hakkında Küba hükümetini bilgilendirdi."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eski Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin ailesini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.
Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Berlin Duvarı'nın yıkılışının 27. yıl dönümüne ilişkin Almanya'da artık yeni duvarlar var uyarısında bulundu.
İngiliz Havayolu firması Monarch
Myanmar yönetimi, uyguladığı şiddet sonucu canlarını kurtarmak için Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanların topraklarına geri alınmayacağının işaretini verdi
İtidal, teenni, yumuşak sözle uyarıya, yapıcı eleştiri, nezâket ve zerâfetten zerre kadar taviz vermemesi ile anılan Ahmet Taşgetiren neden bir anda hedef tahtasına oturtuldu. Sayın Ahmet
Diyanet, 2016’da 447 milyon 389 bin 508 lira da gelir elde etti. Gelirler arasında 'faiz gelirleri' de yer aldı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Dış ilişkiler Sorumlusu Felah Mustafa, uluslararası kamuoyunu IKBY ve Katalonya'nın milli iradesine saygı duymaya çağırdı. Sputnik'e konuşan Mustafa, "
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa iddialarına yönelik, "Şuan öyle bir şey söz kon
HDP Siirt Milletvekili Besime Konca'nın milletvekilliği düşürüldü.
İspanya'nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminde genel greve giden bazı bağımsızlık yanlıları "İspanya hükümetinin baskısına ve polisin müdahalesine" tepki için sokaklara çıkt�