Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, son dönemde vatandaşlar tarafından saadet zinciri olduğu gerekçesiyle şikayet konusu olan Çiftlik Bank isimli sanal oyun için inceleme başlattı.
Mısır'ın kuzeydoğusundaki İsmailiyye ilinde güvenlik güçleri ile silahlı kişiler arasında çıkan çatışmada 11 kişinin öldüğü, 9 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Fed'in Başkan Adayı Powell, "Bir sonraki toplantımızda faiz artırmak için gerekli zeminin oluşmakta olduğunu düşünüyorum." dedi.
Pentagon bazı gazetecilerin sorularına yazılı verdiği cevapta, terör örgütü PKK/PYDye verdikleri büyük araçlar ve ağır silahları geri toplama niyetinde olduğunu açıkladı.
Mısır'ın kuzeydoğusundaki İsmailiyye ilinde güvenlik güçleri ile silahlı kişiler arasında çıkan çatışmada 11 kişinin öldüğü, 9 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, ABD'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları hakkında devam eden yargılamada tanık olan Osman Zeki Canıtez'in FETÖ'n
Kremlin Sözcüsü, Suriye Ulusal Diyalog Kongresi için tarih belirlenmediğini belirtirken kongrenin mümkün olduğunca kapsayıcı olacağını duyurdu.
15 Temmuzda Mustafa Cambazın da arasında olduğu 8 kişiyi şehit eden cuntacılara ilişkin iddianame tamamlandı. Darbeci Albay Çıkrıkçının, Cumhurbaşkanı Erdoğanı kastederek,
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi Başkanı Nasır Hariri, hedeflerinin Suriye'deki siyasi geçiş yönetimine Beşşar Esed'siz girmek olduğunu söyledi.
ABD'de kafe açan Hakan Şükür'ün ortağının Ahmet Sait Kavurmacı olduğu ortaya çıktı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen intihar saldırısında 11 kişinin öldüğü, 27 kişinin yaralandığı bildirildi.
17 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığına ilişkin Yargıtay'da görülen davada firari savcılar için kırmızı bülten talep edildi.
Türkiye kamuoyunda FETÖ ile birlikte anılan Din alimi ve Pakistan Halk Hareketi (PAT) örgütünün 2012'de ülkeye dönüş yapan ve 2014'teki olaylardan da sorumlu olduğu bilinen lideri Tahir-ul
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, liseye girişte uygulanacak yeni sistemde sadece 8. sınıftan soru sorulacağını söyledi. Bakan Yılmaz, sınav süresinin 135 dakika olduğunu, soru sayısı
Yemen'in El-Beyda ilinde ABD'ye ait olduğu öne sürülen insansız hava aracı (İHA) ile gerçekleştirilen saldırıda 3 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.