American Airlines aleyhine, Müslümanlara ayrımcılık yaptığı iddiasıyla 9 milyon dolarlık tazminat davası açıldı.
Antalya Valiliği, 18 yaşından küçük çocukların psikolojik ve fizyolojik gelişimine olumsuz etkisi olabileceği gerekçesiyle birçok popüler oyunun, internet kafelerde ve oyun salonlarında
Avrupa Parlamentosu, Anadolu Ajansı'nda çalışan başörtülü muhabirden "başı açık fotoğraf çektirmesini" istedi.
Rusya'nın, Esed rejimi ve terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD kontrolündeki Kamışlı ilçesine 100 asker gönderdiği öne sürüldü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki süreçte ne bölücü terör örgütü ne de onun güdümündeki parti ve diğer yapılar asla muhatap alınmayacaktır, o iş bitmiştir" dedi.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Rus büyükelçiliği binası karşısında patlama yaşandı.
Londra merkezli FGE Danışmanlık Şirketi Petrol Uzmanı Kazokoğlu: Brent tipi petrolün varil fiyatının 20 dolarlar seviyelerine düşmesi mümkün
Büyük bölümünde fiilen Taliban'ın hüküm sürdüğü Afganistan'da kadınlar, kendi haklarını savunmak için mücadele veriyor.
Brent ham petrolünün varil fiyatı 29 doların altına düşerken, ABD ham petrolünün varil fiyatı da 28 doların altını gördü.
Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayberpaktunhuva eyaletinin Çaharsada kentinde, silahlı bir grup Baça Han Üniversitesi'nin kampüsüne saldırdı.
Pakistan'da en az 3 kişi Baça Han Üniversitesi'ni hedef aldı. Üniversite yerleşkesinden patlama ve silah sesleri yükseldi. Reuters'a göre 1 kişi öldü, en az 50 kişi de yaralandı.
Polis, Diyarbakır Çınar'da yapılan terör saldırısının ardından "Bahar erken geldi" tweeti atan Figen Yüksekdağ'ın sağ kolunu arıyor.
Van'ın İpekyolu ilçesinde, teröristler tarafından Namık Kemal İlköğretim Okulu ile Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Kız Pansiyonu'na molotoflu saldırı düzenlendi.
Thalif Deen, Batılı ülkelerin Suudi Arabistan ve liderliğindeki koalisyonun yemen'deki sivil ölümlere silah pazarını korumak için seessiz kaldığını savunuyor
Afrika için 2016 yılı değişim ile statüko arasında tercihi etkileyecek bir dönemeç olacak. Kıtada birçok ülkede seçimler yapılacakken, kıtlık ve iç savaşlar ile büyük güçlerin k�